A Call of Duty: Warzone háza táján egy olyan hiba tűnt fel, ami valószínűleg sok játékost bosszantani fog. Ne lepődj meg, ha ilyet tapasztalsz.

2023.12.18. – A Warzone tulajdonképpen az egyik legjobb battle royale játék abból a szempontból, hogy milyen sok lehetőséget biztosít az újjáéledésre. Ha nagyon gyorsan meghalunk, a csapattársak mindig segíthetnek a visszavásárlással, aztán ott van a self-revive, amivel felhúzhatjuk magunkat, ha knockoltak. Sőt, ott van még egy esély, a Gulag-párbaj, aminek megnyerésével szintén visszatérhetünk a meccsbe.

Igen ám, de mi van akkor, hogy maga a Gulag lesz annyira igazságtalan, hogy mérgünkben még a gépet is kidobnánk az ablakon? Kizárólag a játékosok figyelmeztetése miatt írjuk meg, hogy a Gulagban most olyan glitch ütötte fel a fejét, amiről bizony neked is meg lesz a véleményed.

Nem jár le az idő, de már elintéztek!

Nemrég egy Warzone játékos olyan jelenséget tapasztalt a Gulag meccs során, hogy még le sem járt a visszaszámlálás, amivel elindul az 1v1 párbaj, de az ellenfél játékosa már ott volt a túloldalon. A játékos mozdulni sem tudott, de az ellenfél máris lelőtte. Ahogy a kommentekból kiderült, ez egy régi hiba, ami már sokaknál előfordult.

Killed in gulag before start timer ended
byu/lg_3000 inCODWarzone

Gulag

Valóban: a hiba nagyon hasonlít egy majdnem egy évvel ezelőtti Warzone bughoz, amikor egyes játékosok képesek voltak kiiktatni Gulag ellenfeleiket, még mielőtt a kör elkezdődött volna. Nem világos, hogy azt a problémát akkor javították, de most visszatért, vagy ez még mindig ugyanaz. Ha ez a régi hiba, akkor az azt jelenti, hogy a Modern Warfare 3-ra való átállás során ezt még mindig nem sikerült javítani.

Az egyik kommentelő szerint ez a hiba már régóta létezik, és elmélete szerint a Warzone fejlesztői azért nem javították eddig, mert ritka jelenség. Egy másik kommentelő szerint az áldozatot nem a Gulag ellenfele lőtte le, hanem egy másik Gulag player, aki szintén egy hiba miatt ragadt a Gulag arénában. Ez már csak azért is könnyen bizonyítható, mivel jól látható a videón, hogy a Gulag ellenfél piros körvonala a túloldalon van, mire oldalt már becsúszik egy másik játékos.

Akárhogy is, ez egy olyan frusztráló jelenség, amit nagyon gyorsan ki kéne javítani. A Warzone hibái ellenére a játék továbbra is népszerű, és az egyik legsikeresebb battle royale a piacon. A nemrég indult Season 1 során ráadásul egy rakás új tartalom került a játékba.

Ezt láttad már?

Hibás PlayStation 5 alaplapból AMD videokártya?! – Ezt is megoldották

×