Az Unibet Magyarország Twitch csatornája idén lehetőséget teremt arra, hogy egy fillér elköltése nélkül, pusztán a műsorok nézésével támogasd az éhezőket.

2023.12.18. – Természetesen egész évben fontos, hogy ha tehetjük, segítsük azokat, akik rászorulnak. Különösen az év ezen időszakában viszont több szervezet is felhívja a figyelmet arra, hogy a támogatás milyen sokat jelent azoknak, akik számára többek között az étkezés is nehézséget okoz. Persze megértjük azokat is, akik számára szintén nehéz az adományozás. Így az Unibet Magyarország Twitch csatornája most lehetőséget teremt arra, hogy a nézők, követők egy fillér elköltése nélkül, pusztán a csatorna nézésével támogathassák az éhezők gyermekeket.

Minden megtekintett óra után az Unibet Twitch csatornája adományra váltható tokennel jutalmaz.

Hogyan adományozhatok?

Természetesen, ahogy mondtuk, nem kell mást tenned, mint követnek az Unibet Magyarország Twitch csatornájának műsorait. Minden egy megnézett óra után lehetőséget lesz kiváltani egy tokent, amit felhasználhatsz a támogatásra. A Twitch csatornán ugyanis létrejött egy új „shop”, ahol minden nézett perc és óra után pontokat kapsz (ezek a pontok nem a csatornapontok), amiket aztán tokenekre válthatsz be. Egy token megszerzéséhez 1 órán át kell nézned a csatornát. Egy token beváltásával pedig máris 1000 forinttal támogathatod az Éhező Gyermekekért Alapítványt.

Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján a közösség összesen 1 millió forint értékben válthat be tokeneket, amint ez összegyűlik, az összeget az Éhező Gyermekekért Alapítványnak ajánlják fel. A rendszer már elérhető a Twitchen, szóval nem kell mást tenned, mint nézni a csatorna adásait, gyűjteni a pontokat, és támogatni a jótékonysági kezdeményezést.

A projekt pedig nem áll le addig, míg a közösség ki nem váltja mind az 1000 tokent. Ne feledd, hogy a tokeneket csak az élő adásokat alatt tudod gyűjteni, továbbá nem összekeverendők a normál csatornapontokkal.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Ezt láttad?

Hibás PlayStation 5 alaplapból AMD videokártya?! – Ezt is megoldották

×