A Warzone játékosok nemrég kaptak egy új pályát. Nem véletlen, hogy a Call of Duty fejlesztők ezt helyezik továbbra is a középpontba.

2023.12.14. – December hatodikán hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III első, közös szezonja. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, átalakult mozgás, megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone rajongók pedig mindezt egy új helyszínen, Urzikstan térképén tehetik majd meg. Remek kérdés volt azonban, hogy milyen játékmódokra számíthatnak az első napokban, hetekben a játékosok.

Azt már lehetett sejteni, hogy Urzikstan 48 órás exkluzivitást élvez majd a frissítés után, ám Vondel és Ashika sem sokáig maradt távol. December 6-án kaptunk egy előzetes tervezetet a játékmódokról. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a programozók a múltban többször is megváltoztatták már a felhozatalt, így mindenképp érdemes volt egy újabb pillantást vetni a dolgokra december 14-én este. Ezt meg is tettük, hogy garantáltan a valós adatokkal találkozhassanak a játékosok.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes számítani egy hétig


December 14-20:

  • Battle Royale – Urzikstan – Solos, Duos, Trios, Quads
  • Resurgence – Urzikstan POI Rotation – Trios
  • Resurgence – Vondel és Ashika MAP Rotation – Solos, Duos, Quads,
  • Plunder – Urzikstan – Quads

Ne feledjük, hogy december 20-ától a CODMAS, a Call of Duty karácsonyi eseménye is kezdetét veszi, addig azonban a fenti módokat kell élvezni. Ez újabb lehetőségeket hoz majd el a játékba, így még színesebb lehet a felhozatal, ajándékokban sem lesz majd hiány. Azt azonban a fejlesztők már korábban elhintették, hogy januárban sem fogunk unatkozni. A jelenlegi időszakban úgyis a felfedezésé a a terep, ki kell ismerni a Warzone eddigi második legnagyobb pályáját és a friss játékszereket. A játékosszám 100 lett végül, melyet a fejlesztők a december hatodikai frissítés előtt meg is indokoltak. Ezen azóta sem változtattak, úgy tűnik, hogy a tapasztalatok őket igazolták.

Zseniális ötlettel szívatják meg ismét a csalókat a Call of Duty fejlesztői

×