Már csak alig 24 óra választja el a Warzone rajongókat az új pálya megérkezésétől. December 5-ére az is kiderült, hogy miért csak 100 játékos harcolhat.

2023.12.05. – Alig 24 óra és megérkezik a Warzone és Modern Warfare III legújabb frissítése. December 6-án, az esti órákban élesedik majd a javítócsomag, mely közben egy új érát is elstartoltat. A 2023-as cím újításai, fejlesztései és fegyverei végre megérkeznek a Battle Royale módba is. A teljes listát már korábban összegyűjtöttük, ám úgy tűnik, hogy minden napra juthat valami extra információ. Bár Urzikstan pályája nem teljesen ismeretlen a Call of Duty rajongók számára a Zombie mód miatt, sok felhasználó most először találkozik az új helyszínnel.

Hétfő késő este megtudhattuk, hogy a Warzone pálya 20%-kal kisebb lesz Al Mazrah térképéhez képest. Sokan reménykedtek, hogy ennek ellenére is jó sok játékos felfér majd a szerverekre, ám az Activision munkatársai már elhintették, hogy 100-ban maximalizálják a játékosok számát. Ezzel néhányan egyetértettek, míg többen inkább szomorkodva vették ezt tudomásul. Szerencsére a fejlesztők is érezték, hogy ez némi extra magyarázatra szorul, így kifejezetten részletes Twitter üzenetben szólaltak meg kedd hajnalban.

Ezért harcol „csak” 100 Warzone játékos az új Call of Duty pályán

A Warzone fejlesztők az optimális, még szórakoztató határt szerették volna meghúzni. Ehhez figyelembe kellett venni a pálya nagyságát, a meccsek hosszát, a meccsek idejét, a körök dinamikáját, a visszatérő piros pontokkal teletűzdelt minimapot és minden egyes újdonságot. A belsős tesztek alapján a 100-as érték tökéletes erre a célra, izgalmas lehet a meccsek eleje, a közepe, a meccs végi küzdelmekről nem is beszélve. Kevesebb játékos esetén csökkennének az izgalmak, 120-150 környékén pedig már szintén több lenne az ártalmas hatás. Az sem mindegy, hogy a loot hogyan oszlik el a pályán, hiszen 150 emberhez sokkal több fegyver és egyéb tárgy szükséges. A fejlesztők tehát alaposan megindokolták a 100-as limitet, nehéz most ebbe belekötni.

Ezt hozza el a CODMAS, a Call of Duty karácsonyi eseménye

×