A karácsonyi szezont sem hagyja kiaknázatlanul a Call of Duty fejlesztői gárdája. A Warzone és a MW III rajongók is örülhetnek.

2023.12.05. – A Modern Warfare III és a Warzone fejlesztői múlt héten hivatalosan is megerősítették, hogy szerdán új korszakba lépnek a játékok. A december hatodikán elstartoló Season 01 frissítés több szinten is megújulást hoz el. A Modern Warfare III címet tovább bővíti, míg a Warzone rajongók kis túlzással egy új klienst kapnak. Bekerülnek az új fegyverek a battle royale módba, de a mozgás és mechanikák nagy részén is osztozik majd a két mód. A legfontosabb információkat már múlt héten össze is gyűjtöttük.

Nem a Call of Duty-ról beszélnénk azonban, ha nem lengetnének be valamilyen eseményt. Októberben a játékosok a Helloween adta lehetőségeket élvezhették, így adta magát, hogy a karácsonyi időszak se teljen unalomban. Vannak még részletek, amelyeket pontosítania kell a fejlesztői gárdának, ám így is viszonylag átfogó képet kaphatunk arról, hogy mi is készülődik decemberre. A CharlieINTEL csapata össze is gyűjtötte a rendelkezésre álló információk alapján a várható ütemtervet. Nézzük is.

Ekkor kezdődik a karácsonyi Call of Duty esemény

Call of Duty CODMAS

A CODMAS pontos kezdési időpontját nem lehet tudni, ám azt be lehet határolni, hogy valamikor december közepén élesednek az ünnepi újdonságok. A legvalószínűbb december 13. és 14. lehet, ám okosabbak lehetünk majd a szerdai frissítés után. Egy biztos, hogy néhány mód, mint például a Santa’s Slayground csak január első napjaiban érkezhet majd meg. A legutóbbi, karácsonyi event Vanguardban volt, akkor december 16-ára esett a rajt.

Slay Ride és Slay Ride Resurgence

Az első mód, amit biztosan megkapnak a játékosok, az a Slay Ride Resurgence lehet majd. A fejlesztők erről sem árultak el sokat, nagy eséllyel a Resurgence játékmód kerül megfűszerezésre néhány ünnepi tárggyal, megoldással. A játékmenet lényegi része nem fog változni. A Slay Ride esemény Urzikstan vonatára épít majd, a jól viselkedő játékosokat megjutalmazza, míg a többiek virgácsot kaphatnak, ólom formájában.

Deck the Halls és Snowball Fights

Call of Duty CODMAS

A CODMAS ideje alatt élesedik a Deck The Halls nevű opció is. A télapó bizony ezúttal is ajándékokkal érkezett Urzikstan pályájára, melyeket el is rejtett a karácsonyfák mellé. Ezeket a Tac Map is jelölni fogja majd. Fontos, hogy, ha elsőként érsz oda, akkor bizony a Zombi télapóval is meg kell küzdened, hogy megszerezhesd az értékes ajándékokat. Egy kulcsot megszerezve pedig a Merry portalon keresztül a Juggernaut télapóval is megküzdhetsz. A Snowball Fight keretein belül pedig igazi hógolyó-csatára készülhetnek majd a játékosok, ezeket egy hópehely ikonnal jelzi majd a játék.

Santa’s Slayground LTM

Call of Duty CODMAS

A fentebb említett mód várhatóan csak január első napjaiban érkezhet meg. A Shipment és több népszerű pálya ünnepi átdolgozását foglalhatja majd magában. Ez korában a Shipmas nevet viselte, nagy eséllyel idén sem törik meg a hagyományokat a fejlesztők.

A fentieken kívül természetesen számíthatunk majd meglepetésekre. Ingyenes küldetésekben és ajándékokban ezúttal sem lesz hiány, ahogy azt is biztosra vehetjük, hogy a Store sem marad karácsonyi csomagok nélkül. Remélhetőleg ezek pontos listája és árazása az elkövetkezendő két hétben ki is derülhet.

Igazán ütős bemutatót kapott a Warzone új pályája

 

 

×