A Call of Duty védelme, a RICOCHET több szívatással is bővült az elmúlt hónapok során. Úgy tűnik, hogy tovább bővül a fejlesztők tárháza.

2023.12.13. – A Call of Duty játékok sajnos nem mentesek a csalóktól. Warzone-ban lehet talán a legnagyobb a számuk, hiszen teljesen ingyenes az a játékmód. Ennek ellenére akár a Modern Warfare III multiplayer, akár a Zombi módjában szembejöhetnek rosszakaró játékosok. A játék védelme, a RICOCHET azonban mindig figyel. Sokszor tűnhet úgy, hogy a fejlesztők nem foglalkoznak a csalók kérdésével, ám az elmúlt időszakban ez biztosan nincs így. Nemrég például megérkezett a Splat nevet viselő büntetés.

A mechanizmus elveheti a játékos ejtőernyőjét, majd ezt megfejeli azzal, hogy az esési sebességüket olyan mértékűre növeli, mely mindenképp egyet jelent a biztos halállal. Természetesen a korábban megtapasztalt büntetések is maradtak. Azaz a védelem elrejti a csalás nélkül harcoló játékosok a csalók elől, de az is előfordulhat, hogy nem létező játékosokat vetít ki a csalók programjai számára. December 13-ától pedig azokat is megbüntetik, akik a Modern Warfare III multiplayer módjában használják a Ray Gun fegyvert.

Ez vár Call of Duty-ban a jogosulatlan Ray Gun használókra

Alapvetően egy Modern Warfare III zombi fegyverről beszélhetünk, ám néhány csaló rájött arra, hogy miként viheti be a multiplayer módokba is. Mivel egy kifejezetten OP fegyverről beszélhetünk, melyet nem ilyen célra talált ki a fejlesztői gárda, ezért igazán un-fair küzdelmeket láthatunk akkor is, ha más csalást nem kapcsolt be a rosszakaró játékos.

A fejlesztők az instant kitiltás helyett egy jóval idegesítőbb jelenséggel jutalmazzák a Call of Duty csalókat. Mostantól, ha valaki multiplayer meccsekbe viszi be a Ray Gunt akkor csak magát tudja vele sebezni. Ez sokkal frusztrálóbb lehet, mintha a játék nem is engedné őket harcolni. Ezzel a védelemmel immáron hatra nőtt a RICOCHET szívatásainak száma, remélhetőleg a detektálás pontossága is sokat javul majd.

Így állítsd be a Warzone-t a sok FPS-hez – Erős és gyenge gépekhez

×