Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a 2023-as RGB fényversenyt az a PC tulajdonos nyerte, aki 1200 wattos fényeket tett a gépébe.

2023.12.14. – Milyen érdekes, hogy nekünk is nemrég jutott eszünkbe az RGB téma, éppen ezért december 13-án összefoglaltuk, hogy vajon miért vannak annyira oda az RGB világításért a gamerek. Bár természetesen van tudományos magyarázat is, talán egy kommentelőnknek van igaza: egyszerűen jól néz ki.

Persze azért erről is talán elmondható, hogy van olyan helyzet, amikor sok lesz a jóból. Oké, oké, tudjuk, hogy a játékosok körében az RGB már annyira alap, hogy számtalan mém és vicc szól róla. Mára ott tartunk, hogy RGB-t legszívesebben nem csak a gépbe raknánk, hanem minden háztartási eszközbe, még a kenyérpirítóba is. „Jóvanazúgy.” Nos, egy játékos most elhatározta, hogy megpróbálja elérni az RGB világítás csúcsát, ami tagadhatatlanul sikerült is.

Az 1200 W RGB fénnyel telepakolt gép szinte az utcát is bevilágítja.

A Redditen D4pz nemrég nem csak képeket küldött be a gépéről, amiben túltolta a fényeket. Különösen figyelemre méltó a háza előtt készült kép, amin hátborzongató zöld fényesség látható. A szobában csak a gép van bekapcsolva. A készítő leírta, hogy a kábelezés igen nehéz volt, becslése szerint pedig a gép most 100 ezer lumen RGB fényt bocsát ki. Ez nagyjából olyan, mint belenézni a frigyládába. Nézd meg az összes képet:

I stuffed 1200W of RGB lights into my PC case
byu/d4pz inpcmasterrace

Ahogy a kommentelők, úgy mi sem értjük a célt, de jól látható, hogy az RGB-ben is van egy határ. Az biztos, hogy a karácsonyi díszkivilágítás versenyét szeretné megnyerni az utcában, akkor nyert. Már most!

Ezt láttad már?

Nevetséges árakon rámolhatjuk be 2023 játékait az Epic ünnepi akciójában

×