A Twitch és a Rockstar összefogott, hogy a Roleplay Week keretében 600 ezer ingyenes feliratkozást ajándékozzon a GTA RP nézőinek.

2023.12.14. – Őszintén szólva kevés játék ad annyi online szabadságot a játékosoknak, mint a GTA RP. Arról nem is beszélve, hogy ebben a játékosok saját maguk alkottak szabályokat, hogy minél jobban szórakozzanak a virtuális világban. Akár résztvevői vagyunk a GTA RP-nek, akár csak streameket nézünk, tuti hogy azért tesszük, mert rettenetesen szórakoztató. Nem véltelen az sem, hogy ilyen népszerű a játékmód, az pedig külön jó hír, hogy ezt most a Twitch és a Rockstar is jutalmazza.

Annak ellenére, hogy a GTA 5 már egy 10 éves játék, az érdeklődés nem lankad, főleg most nem, amikor végre megjött a GTA VI első előzetese is. Kicsit díjazva vagy megünnepelve a GTA RP óriási közösségét, a Twitch és a Rockstar összefogott, hogy

600.000 ingyen feliratkozással ajándékozza meg az RP rajongókat.

A Twitch nemrég egy blogbejegyzésben jelentette be a jó hírt, ami tulajdonképpen a SUBtember nevű akció folytatása. Ám itt tényleg a GTA RP rajongóknak akarnak kedvezni, szóval a Rockstar elindítja az RP hetet. Ez annyit tesz, hogy neked is van esélyed arra, hogy nyerj egy ingyen feliratkozást a Twitchen.

Hogy egy kicsit kontextusba helyezzük, egy Tier 1 feliratkozás a platformon 4,99 dollár, vagyis a Twitch és a Rockstar közösen 3 millió dollár értékben oszt szét subokat. Az ajándék feliratkozások december 15 és 21 között, egy teljes hétig pörögnek majd. A gond csak az, hogy a Rockstar azt nem részletezi, hogy hogyan lehet hozzájutni.

Szóval valószínűleg random válogatnak ki olyan nézőket, akik követői valamilyen GTA RP tartalomnak. Ha azonban valakit kiválasztanak, az a Twitchen vagy e-mailben egy üzenetet kap majd róla. Ez egy ingyenes Sub Token lesz, amit bármelyik általunk választott Twitch csatornán fel lehet majd használni feliratkozásra. Gyanítjuk, hogy a kiválasztott nézők azok lesznek, akik valamilyen RP stream rendszeresen nézői. Egyébként további jó hír, hogy 2023 decemberében a GTA V bekerül a PlayStation Plus Extra és Premium kínálatába.

Jó játékot!

Ezt meg csak úgy ajánljuk:

Nevetséges árakon rámolhatjuk be 2023 játékait az Epic ünnepi akciójában

×