Egy amerikai cég bejelentette, hogy 2500 dollárt, majd 900 ezer forintnak megfelelő összeget fizet ha 25 nap alatt 25 karácsonyi filmet nézünk meg.

2023.11.30. – Bár még mindig novemberben van, egy nap választ el decembertől, amikor tényleg mindenhol beindul a karácsonyi láz. Mindenhol ünnepi zene, díszítés és hangulat fogad majd, még a streaming szolgáltatók film és zenei kínálatában is. Ha pedig már amúgy is nézünk filmeket, akkor miért ne kaphatnánk pénzt érte?

Nincs is jobb annál, mikor szépen nyugodtan leülünk otthon, iszunk egy forró kakaót, és nézünk valami jó kis karácsonyi filmet. De mit szólnál, ha ezért idén kapnál nagyjából 860 ezer forintot is?

Pontosan ezt kínálja most egy amerikai cég.

A CableTV idén arra gondolt, hogy felvesz egy „karácsonyi filmnéző” alkalmazottat, aki a hatalmas 2500 dolláros összeg mellett egyéves előfizetést is kap több streaming szolgáltatáshoz.

„Az egyik kedvenc ünnepi hagyományunk, hogy elővesszük a régi VHS kazettákat (vagy, ami még reálisabb, a kedvenc streaming szolgáltatásaink „ünnepi” szekcióit), és megnézünk néhány klasszikus filmet. Ha te is így érzel, akkor van egy jó hírünk számodra: 2500 dollárt kaphatsz csak azért, mert fenntartod ezt az ünnepi hagyományt” – áll a weboldalukon.

A csapda!

Sajnos azonban a dolog számunkra csak érdekesség marad, amíg egy cég Magyarországon fel nem ajánl hasonlót. Egyrészt a lehetőség csak azok számára érhető el, akik az Egyesült Államokban élnek, és betöltötték a 18. életévüket. Másrészt a cég a jelentkezők közül csak egy embert választ ki, szóval csak egy szerencsés filmrajongó kapja meg a pénzt.

A 25 karácsonyi film között egyébként természetesen ott van a Reszkessetek betörők, a Drágán add az életed, a Jégvarázs, a Bridget Jones naplója, a Grinch, a Karácsonyi ének és a Polar Express is. A jelentkezési folyamat egyébként december 1-jén zárul, itt lehet jelentkezni.

Ezt láttad már?

Teljesen komoly: párat kell aludni és a Netflix az öledbe ejti a GTA trilógiát

×