Irdatlan, már-már nézhetetlen mennyiségű új filmmel és sorozattal készül az előfizetőinek a Netflix 2023 utolsó hónapjában.

Hosszú és kemény éven van túl a Netflix, úgy pedig az előfizetői. A piacvezető streaming szolgáltatásnak 2023-ban több hullámban érkező népharagot kellett elcsitítania, melyeket hol az egyre dráguló havidíjak, hol pedig a korábban büszkén reklámozott jelszómegosztás tiltása/büntetése miatt kapott a nyakába. Az akadályokat pedig – részben a sikeres tartalmi stratégia miatt – sikerrel vették, az előfizetők pedig a minden hónapban hatalmas mennyiségű újdonsággal bővülő kínálatnak köszönhetően hamar szemet hunytak a vállalat lépései fölött.

A lendület pedig az év utolsó hónapjára sem hagyott alább, hiszen a Netflix decemberben is nézhetetlenül sok filmmel és sorozattal lepi meg az előfizetőit.

Jó szokás szerint szép számmal érkeznek a különféle karácsonyi filmek, amiket a két ünnep között gyors egymásutánban ledarálhat mindenki, aki szereti így megteremteni a hangulatot. Aki viszont nem szeret forró kakaóval az ágyban bekuckózva családi és/vagy romantikus filmeket nézni sincs elfeledve: decemberben jön a

  • Netflix újabb nagyszabású élőszereplős anime-adaptációja, a kultikus Yu Yu Hakusho,
  • rendhagyó új, stop-motion animációs sorozatot kap a Pokémon,
  • új szériával tér vissza a nagysikerű A  Nagy Pénzrablás,
  • 23 év után folytatódik a Csibefutam,
  • karácsony napján végre megnézhetjük a zseniális Ricky Gervais újabb estjét, az egész világban megtúráztatott Armageddont,
  • a II. Erzsébet életét feldolgozó A Korona is a végéhez közelít,
  • illetve a Warner-DC borzalmas vakvágány után Zack Snyder is bizonyíthatja a Rebel Monnal, hogy valóban egy meg nem értett tehetség.

 De mindezeken túl is bőven lesz még mit a saját listákhoz adogatni, össze is szedtük az összeset:

DECEMBER  1.

DECEMBER 2.

DECEMBER 4. 

DECEMBER 5.

DECEMBER 6.

DECEMBER 7.

DECEMBER 8.

DECEMBER 12.

DECEMBER 13.

DECEMBER 14.

DECEMBER 15.

DECEMBER 18. 

DECEMBER 19.

DECEMBER 20.

DECEMBER 22.

DECEMBER 23. 

DECEMBER 25.

DECEMBER 26.

DECEMBER 28.

DECEMBER 29. 

  • A nagy pénzrablás: Berlin – 1. évad

A premierek természetesen változhatnak, illetőleg újabb tartalmakkal frissülhet a decemberi kínálat, ezért hetente frissítünk ezen a listán, illetve decembertől egy heti ajánlóval is jelenkezünk.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Ezt a 77 közkedvenc sorozatot szerencsére még folytatja a Netflix

×