Hivatalos: ha van Netflix előfizetésed, ekkortól játszhatsz további díjazás nélkül a Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Editionnel.

2023.11.30. – Óriási követ dobott az állóvízbe a Netflix azzal, hogy bejelentette: hozzávágja az előfizetőihez az ismert GTA trilógiát. A streaming szolgáltató eddig is nagyon erősen bővítette a játékkínálatát, de ez alighanem a legnagyobb húzás eddig.

Mi is kiszúrtuk a múlt hónapban a hírt, hogy a Netflix komoly tárgyalásokba kezdett a Take Two-val, hogy megszerezze egyes GTA játékok forgalmazási jogait. Akkor még csak találgatni lehetett, hogy pontosan milyen formában valósulhat meg egy ilyen együttműködés, hiszen a streaming szolgáltató nem konzol és PC, hanem mobilplatformokra szánt game-ekben utazik. A GTA: Chinatown Wars ugye megjelent Androidra, így elsőre arra tippelhettünk, hogy ezt szerzi meg a Netflix.

Kiderült azonban, hogy a valóság ezúttal sokkal-SOKKAL szebb, mint gondoltuk.

A Netflix az X-en hivatalosan is bejelentette, hogy mely GTA címeket jelenteti meg mobilra. Nem kis (és kellemes) meglepetésünkre az történik, hogy a franchise három klasszikus játékát összefoglaló, eredetileg 2021 novemberében megjelent Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition mobilos verziója válik elérhetővé. Szóval egész konkrétan, ha előfizető vagy, ezeket játszhatod önfeledten, minden további díjazás nélkül:

  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas

Ráadásul nem is kell sokat várnod rájuk! A három közönségkedvenc GTA-cím december 14-től érhető el az App Store-ban, Google Playen és a Netflix mobilalkalmazásában.

Mindez csak tovább fokozza az egyre izzóbb GTA-őrületet:

A GTA VI miatt dobta a függőséget a gamer – Te is megtennéd?!

×