A Gen V után újabb spinoff készül az Amazon Prime legsikeresebb sorozatához, a The Boys-hoz. Latin országban szabadul el a hősgazmus.

2023.11.29. – A jóból sosem elég – gondolhatják az Amazon Prime atyaúristenei, akik a felkapott és közkedvelt Gen V első szériája után zöld utat adnak még egy The Boys spinoff sorozatnak. A minden elképzelést felülmúló kegyetlenkedések és az éjsötét akasztófahumor ellenére meglepően polkorrekt sorozatok latin-amerikai mellékszálat kapnak, és ez már a címből is rögtön nyilvánvalóvá válik.

Forrás: Amazon Prime

A Variety szerint az Amazon nem egyszerűen átpakolja az imádott The Boys cselekményének egy részét Latin-Amerikába, hanem egyenesen spanyol nyelvű spinoff elkészítésén munkálkodik. Ez a sorozat alapjául szolgáló képregények alapján egyébként nem meglepő, hiszen a szerzők, Garth Ennis és Darick Robertson írtak Mexikóvárosban játszódó sztoriszálakat. Arról ettől függetlenül nincs hír, hogy ezekből a kötetekből milyen eseményeket dolgoznak fel mozgóképen. Az alkotókról viszont már többet tudunk.

Ők vesznek részt a latin The Boys spinoff-ban

A produkciót a Sony Pictures Television és az Amazon MGM Studios készíti, annak a Gareth Dunnet-Alcocernek a forgatókönyvéből, aki legutóbb a Kék bogárral vetette észre magát. Producerként persze ott lesz e projekt mögött is Erik Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz és Pavun Shetty. Akik viszont újak az alkotó csapatban, és baromira kell örülni az érkezésüknek, az két latin sztár,

Diego Luna (Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet, Andor) és Gael Garcia Bernal (Che Guevara: A motoros naplója, Coco).

Bár utóbbi kettő elsősorban színészként ismert, a The Boys: Mexico kapcsán egyelőre produceri minőségben merült fel a nevük. Igaz, nem lenne szokatlan, ha emellett szerepelnének is a sorozatban. Az Amazon helyében nem hagynánk ki a ziccert, hogy két ekkora név megjelenjen a műsorban – pláne Luna, aki eddig a nagy konkurens Disney produkcióiban domborított.

A gyakorlatilag biztosra vehető mexikói spinoff már a harmadik sorozat lesz a The Boys univerzumában, ami a szó szoros értelmében darabokra szaggatja az utóbbi 1-2 évtized szuperhős kliséit. Az eredeti sorozat, a The Boys jövőre folytatódik, a negyedik évaddal, míg a szintén baromi sikeres Gen V megkapja a jól megérdemelt második évadot, amit még csak ezután kezdenek forgatni.

Nézd meg ezt is:

Ezt vártuk: elkészült a The Boys 4. évada, a The Walking Dead sztárja is beszáll a Hősgazmusba

×