Sokkal hamarabb nézheted otthon a Blue Beetle-t, mint gondolnád. A DC legújabb filmje a moziban nem ment nagyot, de imádják a rajongók.

2023.11.11. – Annak ellenére, hogy a mozikasszáknál csalódást keltő eredményt hozott (a Boxofficemojo szerint 129,3 millió dollárt keresett a 104 millás büdzsé ellenében), a közönségnél kedvező visszhangra talált a Blue Beetle. A DC legújabb szuperhősfilmjét a rajongók nagyon is szeretik, szóval, ha már elérhetővé válik otthon, mi nem hagynánk ki a helyedben.

A film, a többi DC és Warner filmhez hasonlóan az HBO Max kínálatában fog feltűnni, napokon belül. Ezen a platformon talán több sikere lesz. Állítólag elég szórakoztató lett, szóval a streaming talán új lendületet ad a Kék bogár történetének. Mivel a karakter nagyon sok pozitív visszajelzést kapott, az már most biztos, hogy szerepelni fog további DC mozikban, és Xolo Maridueña tartja meg a szerepet. Ezt a GameRant szerint az a James Gunn is megerősítette, aki korábban a Marvelnél alkotott nagyot, A galaxis őrzői trilógiával, de újabban a DC Studios egyik fejese.

Az HBO Max (a tengerentúlon már csak Max) az X-en erősítette meg, hogy hamarosan műsorra tűzi a Blue Beetle-t. „Ő egy szuperhős, akár tetszik neki, akár nem” – utal a bejegyzés a főszereplő dilemmájára, majd megjegyzi: a Kék bogár november 17-től streamelhető. Ezt a dátumot egyébként egy új univerzumépítés kezdetének is tekinti a DC. A stúdió elhatározta, hogy ahhoz hasonló narratívát állít fel a képregényhősökből, amilyet a nagy konkurens Marvel hozott tető alá. Már épp’ ideje lenne.

A Netflix közben egy világklasszis animét villantott:

Nagyon kemény – Itt az élőszereplős Yu Yu Hakusho első előzetese

×