Rövidesen újra berobbannak a képernyőre a korhatáros szuperhősök, akiknek semmi, de tényleg semmi sem szent. Ezt tudjuk eddig.

Befejeződött az Amazon Prime minden szempontból minden elképzelést felülmúló sorozatának legutóbbi forgatása, amivel végre dobozba került a jó ideje várt 4. évad. A jól végzett munka örömére a főszereplő Karl Urban és a sztoriba az új évaddal belépő Jeffrey Dean Morgan posztolt közös képet. Utóbbi a The Walking Dead befejeztével ért rá, hogy belevágjon egy új projektbe, de egyelőre nem tisztázott, hogy milyen szerepe lesz a The Boysban – jegyzi meg a GameStar.

Forrás: Instagram / Karl Urban Official

A fotó láttán sokan kezdték el latolgatni, hogy Morgan vajon kinek az oldalán fog állni a történetben, de az öltözéke nem arra utal, hogy egy lesz a saját nagyszerűségüktől elszállt szuperhősök közül. A mi legerősebb tippünk, hogy a Hetek csapatából jó üzletet csináló Vought új, minden hájjal megkent vezére lesz, de addig, amíg az új sorozat képernyőre nem kerül, legfeljebb találgathatunk.

Forrás: Amazon Prime

A The Boys a Marvel és a DC tucatfilmjeitől és sorozataitól nagyon eltérő narratívája és brutális, trágár, groteszk stílusa miatt istenített produkció (lsd. 3. évad 6. rész: Hősgazmus), így reméljük, hogy az új belépőkkel tovább erősítik az abszurd humor tombolását. A Garth Ennis és Darick Robertson képregényeiből adaptált sztori mintegy ellenpólusa a klasszikus MCU-DCU felállásoknak: a hősök nem azok, amiknek látszanak,

csupán PR-termékek, akik a pénzért vállalják az általuk egyébként mélységesen lenézett hétköznapi emberek védelmét.

A premier időpontját egyelőre sem Urban, sem Morgan nem árulta el, de a sorozat IMDb-lapja szerint még idén megjelenik az Amazonon. Mivel a The Boysra jellemző látványvilág elég utómunka-igényesnek tűnik, őszi bemutatóra tippelünk. Addig, ha még nem láttad őket, nézd meg a korábbi, szigorúan 18+-os évadokat!

A harmadikat se véletlenül válogattuk be a tavalyi toplistába:

Ezt nézd! – Ezek voltak 2022 legjobb sorozatai a Netflixen, Disney-n, HBO-n és Amazonon

 

×