Simon Pegg árulkodott az antiszuperhősök perverzióit is bemutató The Boys folytatásáról. Az Amazon sorozata most még messzebbre veti a sulykot.

A The Boys az egyik legzseniálisabb valami, amit az új évezredben képernyőre álmodtak – vagy inkább köptek -, hiszen darabokra szabdalja a mozikban arató szuperhős mítoszt. Most őszintén, melyik valószínűbb? Az, hogy a különleges képességű emberek világmegmentő szerzetesekké válnak, vagy az, hogy visszaélnek a szupererejükkel az anyagi haszonszerzés és a saját (beteg) igényeik érdekében?

A The Boys nem sokat cicózik a válasszal.

A szuperhőssé lett emberek nagyobb eséllyel lesznek önzők, kapzsik, hataloméhesek és perverzek, ha nincs ellenfelük. Itt még a jófiúk csapata is bűnözők gyülekezete, és a kezdeti motiváció sem a világ megmentése (a szuperhősöktől), hanem a személyes bosszú, ami persze tovább bonyolódik.

Forrás: Amazon

A nézők olyan dolgokat láttak ebben a sorozatban, amit szó szerint soha, sehol máshol. A sztori láthatóan ezzel az igénnyel készült és lett (szigorúan) 18+-os élvezet, amit a hírek szerint lehet fokozni. Ha választanod kellene, melyik lenne a legmocskosabb eddig látott jelenet? A hősgazmus és a nemi szerve felől szétrobbanó férfi látványa mögött tucatnyi beteg pillanat van még (emlékszel a polipra?), ami dobogóra kívánkozik. Ijesztő belegondolni, hogy a készítők szerint mindez semmi. A GamingBible-nak súgó bennfentesek azt mondták,

a negyedik évad tartalmazza „a legundorítóbb dolgot”, amit valaha láttál a tévében, és ez „a legőrültebb sz@r, amit még legálisan be szabad mutatni”.

Most az egyik fő karakter, Hugh apját játszó Simon Pegg is megszólalt. A színész a Collidernek nyilatkozva azt mondta az új évadról, hogy „beteg, mint a f@szom”.

„Tudod mennyire őrült a The Boys. Na, még őrültebb lesz. Annyira jól éreztem magam abban a sorozatban, annyira jó volt visszamenni és eljátszani az idősebb Hugh-t! Nagyszerű lesz. Imádni fogjátok”

lelkendezett Pegg. Hozzátette: „körülbelül négy epizódban szerepelek, és öröm volt visszatérni. Ez egy nagyszerű stáb, csodálatos csapat”.

Nem sokon múlt, hogy a The Boys sokkal szolidabb legyen

Úgy hírlik, hogy az Amazon kezdetben könyörgött egyes durva jelenetek kivágásáért, de az alkotók valahogy mindig meggyőzték őket, hogy érdemes elmenni a falig (és tovább). Igazuk lett: a sorozat nem csak az egyik leggyomorforgatóbb, egyben legviccesebb dolog, ami valaha történt a mozgókép történetében, hanem a jelenleg futó talán legjobb társadalomkritikus szatíra a világon. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül fel az Amazonra az új széria, de jó hír, hogy még a forgatókönyvíró sztrájk előtt befejezeték a forgatást, így „csak” az utómunka van hátra. Egy olyan, effektekkel masszívan túlterhelt produkció esetében, mint a The Boys, szerintünk leghamarabb 2023 legvégére, vagy 2024 első negyedévére készülhet el a 4. évad.

A beteg szuperhősökből addig a CoD is kér egy darabot:

The Boys crossover: Hazafi és Butcher is megjelenhet a Warzone 2-ben

×