A Call of Duty multiplayer közelgő Vondel frissítésének trailere szerint együttműködés jön az Amazon sorozatával, a The Boys-szal.

Az évek során a Call of Duty számos ismert márkával működött már együtt, az anime-sorozatoktól (Attack on Titan) kezdve, a zenei előadókon át (Snoop Dog) a sportolókig (Lionel Messi). A Modern Warfare II és a Warzone 2.0 központi többjátékos módjához egy vadonatúj Vondel-térképet adnak ki, ami érdekes frissítést jelent a szezon kellős közepén, de az új funkciók a Dexerto szerint már a közelgő negyedik évad részét képezik.

A Summer Game Fest 2023-on megjelent trailerben jókora utalás található az Amazon nagysikerű eredeti sorozatára, a The Boysra, ezért elég valószínű, hogy a WZ hamarosan ezzel az egyre szebben csillogó branddel is összefonódik.

Az Amazon eredeti sorozata, a The Boys az elmúlt években igazi jelenséggé vált a popkultúra rajongóinak körében, köszönhetően a hagyományos szuperhős kliséket kíméletlenül kigúnyoló, kifejezetten durva stílusának. A sorozat erőszakos és komor veleje remek alkalmat ad az együttműködésre a Call of Dutyval, a közelgő 4. évadban, ami 2023. június 14-én érkezik.

 

Bár az előzetes csak a sorozat logóját mutatja egy épületre festve, a dolog nem lehet véletlen, szóval a sorozat és a CoD rajongói hamarosan izgalmas híreket kapnak, egy most már nagyon várt crossoverről – mégha sem az Activision, sem az Amazon nem adott ki erről hivatalos megerősítést. Egyelőre. De mi már látjuk a lelki szemeink előtt, ahogy a sok Billy Butcher és Homelander skin egymásnak esik.

Még többet a Summer Game Festről? Itt van minden fontos aktualitás:

Kapkodod a fejed? Nem kell: itt a Summer Game Fest összes nagy bejelentése, röviden

 

×