Minden egyes PC-s játékos teljesen ingyen játszhat a Diablo IV-gyel, és még csak a Battle.net klienst sem kell letölteni hozzá.

2023.11.22. – November 21-én kezdetét vette a Steam idei utolsó előtti pénztárca kitakarítása, azaz a nagy Őszi Vásár, amiben több száz játék lett hirtelen olcsóbb. A játékosok kifosztásának ünnepét pedig a Blizzard is megpróbálja kihasználni a Diablo IV népszerűsítésére, amit most néhány napig minden PC-s teljesen ingyen játszhat.

Az ingyenes időszak egyébként azért is érdekes, mert nagyon, nagyon, nagyon hosszú idő után ez az első alkalom, hogy a stúdió a saját kliensén, a Battle.neten kívül próbálja behúzni a népeket. Persze, mindenképp jól járunk, ha összekapcsoljuk a fiókokat, de örömteli és biztató ez a fajta nyitás a Steam felé, ahová a Diablo IV és az OverWatch 2 után hamarosan még több Blizzard-játék érkezhet meg.

Az ingyenes időszak a Steam vásárának zárultakor ér véget, november 28-án, az egyetlen megkötés pedig csak az, hogy a játékosok maximum 20-as szintig fejleszthetik a karakterüket. Ez mondjuk elég hamar meglesz, ugyanis ezen a héten mindenért extra XP és arany jár, de vigasztaljon a tény, hogy a Diablo IV is akciós, méghozzá nem is kicsit:

40%-kal olcsóbban, 26.000 forint helyett mindössze 15.900 forintért vásárolhatjuk meg.

Ha végül úgy döntünk, hogy az ingyenes játékidő után beruházunk a legújabb Diablóra, akkor nem kell attól sem tartani, hogy mindent elölről kell majd kezdeni: minden haladásunk, elért eredményünk, mentésünk jön tovább velünk a teljes, immáron korlátozásoktól mentes teljes verzióba.

De erről sem érdemes lemaradnod:

Teljesen INGYEN adják a látványos lopakodós-orvgyilkolós goblin kalandot

 

×