A 2023-as év egyik utolsó nagy akciója egy remek ajándékkal, az ingyen berámolható dark fantasy lopakodós goblin kalanddal vette kezdetét.

2023.11.21. – A mai napon a GoG-on is kezdetét vette a Black Friday-os akciózás, ami azért is jó hír, mert a lengyelek több mint 6000 játék árát szállították le – néhány még koppant is egy nagyot, annyira. Nem kevés remek címet rámolhatunk be az eredeti árának 10 százalékáért csupán, de de a 90-en túl már egy 80, 75, 60, 50, de még a 40 és 30%-os akciókkal is nettó jól járunk, szóval mindenképp érdemes átnyálazni a félelmetesen hosszú listát.

Csak győzze az ember pénzzel,

ugyanis ha nem figyelünk, könnyen a GoG-on hagyjuk a havi fizetésünk – egy haverom régi szobatársának unokatestvére mondta. Ha viszont kifutnánk a keretből sincs nagy baj, akkor sem maradunk szórakozás nélkül, mivel a GoG jó szokásához hűen ezúttal is egy ingyen játékkal kedveskedik mindenkinek és akárki-bárkinek, aki pár napig a boltba téved.

Viszont érdemes lesz iparkodni, a lopakodós-orvgyilkolós Styx: Shards of Darkness nem adja magát helyetted is a játéktáradhoz, otthagyni meg elég nagy hülyeség lenne. Már csak azért is, mert a 2017-es osonós kaland egyáltalán nem egy rossz cucc, sőt, meglehetősen érdekes és egyedi is a maga nemében – elvégre nem sok játék akad, ami a fantasy-k legkivetettebb, legmegvetettebb fajából, a goblinok sorából állít magának főhőst. De a világa is egy elég konzisztens dark fantasy, ami sosem finomkodik túlzottan – bár a harcokat azért érdemes erősen elkerülni.

Ha az alábbi előzetes meggyőz, akkor uzsgyi a GoG, mer a Styx: Shards of Darkness csak november 24-ig lesz ingyen, azután már 7600 forintot kell perkálni érte. Ha viszont időben lecsapunk rá, akkor a továbbiakban akkor játszunk vele, amikor csak akarunk, örökre megmarad a GoG-os játéktárunkban.

Erről sem érdemes lemaradnod:

9 olyan király játékot kapsz 899 forintért, hogy menten beleszédülsz

×