Kezdetét vette a Steam utolsó előtti óriási vására, ahol több száz játékkiválóság próbálja kifosztani a pénztárcánk tartalmát. Mutatunk is belőlük 53-at!

2023.11.21. – November 21. és 28. között ismét gigantikus Őszi Vásárt tart a Steam, ami egyet jelent a legatyásodásunkkal. És hiába vagy spúr, Gabe Newellék úgy kifosztanak, hogy a zsebedben lakó szöszöcske is világgá megy magányában. Bizony, egészen biztosan költeni fogjuk a pénzt, a Steamen ugyanis most több száz játék lett jóáras, méghozzá annyira, amennyiért bűn volna otthagyni őket.

Sebtiben össze is gereblyéztem 53 kihagyhatatlan, nagyon megérős akciót, melyek között nem egy, nem kettő idei megjelenés:

 

Az akciós játékok mellett a Valve elindította a szokásos év végi Steam Awards szavazását is, amelyben a játékosok 11 különböző kategóriában voksolhatnak az kedvenc idei játékaikra. A remek címeket felvonultató jelöltek listáján a Steam-profilodba bejelentkezve szavazhatsz a Steam ezen felületén, amit azért is érdemes megtenni, mert ez még csak az első fordulója a Téli Vásár alatt megtartott végső megmérettetésnek, amikor már csak a legexkluzívabb remekművek kerülnek a digitális szavazólapokra. Január 2-án ebből a szűk körből kerülnek ki 2023 legjobb játékai.

Erről az akcióról sem érdemes lemaradnod:

Teljesen INGYEN adják a látványos lopakodós-orvgyilkolós goblin kalandot

×