Ha kell egy jó deal, akkor most tutira találsz a PlayStation Store-ban. A Black Friday alatt 20-50% kedvezménnyel szórják az AAA-címeket is.

2023.11.18. – Jó előre beharangozta a Black Friday akciókat a PlayStation, és bár a játékok tényleg állati meggyőző kedvezményekkel érkeztek, a hardverek hazai leértékelése szabályosan lehangoló. Ahogy elnézzük, sehol egy 1TB-os Slim: a magyarországi viszonteladók szinte csak kontrollereket kínálnak, és ha elvétve mégis akad konzol, az kizárólag az előző PS5 sorozatból származik. Klassz lett volna egyszer kellemesen csalódni, de nem így lett:

a boltok itthon készletkisöprésre, és nem az új modell bevezetésére használják a fekete pénteki őrületet.

Mivel a PS5 előző és új sorozata között kevés lényegi különbséget találtunk (valamivel kisebb méret és egy kevéssel több tárhely a Slim javára), érdemes lehet megvenni a korábbi modellek egyikét is. DE ez tényleg csak akkor igaz, ha nem sokallod az eredeti PS5-ök 825 GB-os és az érkező Slim széria 1TB-os tárhelye közötti különbséget, hisz’ úgyis vennél még plusz terabájtokat.

Evezzünk is kellemesebb vizekre: a PlayStation Black Friday játékfronton azért elég erősre sikeredett, ami jó hír, ha a közelmúlt legnagyobb ászait is 20-50 százalékkal olcsóbban zsákolnád be.

Íme, a legjobb ajánlatok

Az akció a PlayStation visszaszámlálója szerint november 28-a 0:59-ig tart. Szóval van még idő válogatni, ne kapkodd el!

Ez meg itt még több ajánlat, a párhuzamosan zajló indie promócióban:

PlayStation Indies: csapj le 1000 indie játékra, akár 80% kedvezménnyel!

×