A The Last of Us világa egy kicsit keveredik a Felhőtlen Philadelphia univerzumával, amit Frank Reynolds pillanatai tesznek feledhetetlenné.

2023.11.16. – Nagyon sok csodálatos kollabot hozott már létre az eli_handle_b․wav Youtube csatorna alkotója, aminek nagy rajongói vagyunk. A legnagyobb poén, hogy általában valamilyen ismert filmes főhöst helyez el egy videojátékba, a két univerzum pedig valami hihetetlenül vicces egyveleget alkot. Korábban láttuk már John Wicket a Resident Evil 4-ben, Adam Sendlert a God of War-ban, Ace Venturát a The Witcher 3-ban vagy éppen Mr. Beant a Cyberpunk 2077-ben.

Ezúttal a Felhőtlen Philadelphia ikonikus karaktere trollkodik a The Last of Us szereplőivel.

Aki esetleg nem tudná, Franklin „Frank” Reynolds a Felhőtlen Philadelphia egyik fontos szereplője, Dennis Reynolds és Dee Reynolds mostohaapja, valamint Barbara Reynolds volt férje. Frank a legjobb barátjával (és volt férjével), Charlie Kellyvel él együtt. Tagja a Paddy’s Pubot üzemeltető „bandának”. Régebben rendes ember volt, de miután elvált Barbarától, erkölcsi iránytű és tisztesség nélkül él. Pont ettől olyan vicces, főleg hogy Danny DeVito megformálásában láthatjuk. Nos, ilyen amikor ő került be a The Last of US-ba.

 

Szerettem volna kiemelni a videóból a legviccesebb részt, de rájöttem, hogy gyakorlatilag mindegyik az. Még akkor is, ha egyébként egyáltalán nem ismered a Felhőtlen Philadelphia sorozatot, imádni fogod. A karakter egyszerűen önmagában annyira vicces, hogy megborít mindent, amit a The Last of US-ról ismerünk. Mindenkinek ajánljuk a videót!

Ezt láttad már?

Nézd, míg tudod! – 72 film és 1 sorozat kerül le a Netflixről napokon belül

×