Egy rendkívüli humorral megáldott YouTube-videós összehozta a lehető legjobb Cyberpunk cameót, aminél jobban a fejlesztők sem találhattak volna ki.

A Cyberpunk 2077 mára egészen kellemes időtöltéssé evolválódott, és ugyan még mindig nem egy tökéletes játék, azért kismillió játékórát el lehet vele szórakozni. Ez idő alatt pedig egy csomó elrejtett popkulturális utalást, easter egget és vendégszereplőt fedezhetünk fel benne.

Az egyik ilyen például a játék prológusában felbukkanó Hideo Kojima, aki épp egy díszes társaságnak mesél valami emelkedettet, de ide sorolhatjuk Elon Musk exét, a popsztár Grimest, vagy akár a játékújságíróból fejlesztővé avanzsálódott Alanah Pearce-et is.

Egy vicces videókat készítő kreatív kreátor azonban megelégelte, hogy a fentieken túl a CD Projekt RED valamiért nemes egyszerűséggel kihagyta a játékból a világ egyik legviccesebb karakterét, az angol humor megkerülhetetlen alakját, a csodálatos Rowan Atkinson alakította Mr. Bean-t. Ezért úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az ügyet.

Nem kell itt olyan nagy hűhóra gondolni, mivel a karakter sorozatából és filmjeiből kivágott jeleneteit rakta rá a Cyberpunkéra, ami hasonlóan tökéletlenre sikerült, mint maga a játék. Az egész összkép viszont annyira vicces, és olyan mértékben összeillik a kettő, hogy garantált a székről sírva nevetve történő azonnali lefordulás.

 

Nem mellesleg az eli_handle_b․wav néven futó YouTube-csatornán emellett még olyan zseniális anyagokat találunk, mint Walter White megérkezése a Half Life 2-be, vagy mint Penge ámokfutása a The Witcher 3-ban, esetleg a zseniális Austin Powers agymenése a Mass Effectben. A videós még csak néhány hónapja kezdett bele a munkába, és remélhetőleg még sok-sok hasonló humoros montázst láthatunk még tőle.

Pár ezer forintból olyan VR kesztyűt csinált egy srác, amivel megfoghatóak a virtuális cuccok

https://leet.hu/akcioeso/

×