Vigyázat! A következő tartalom súlyos és hosszan tartó röhögőgörcsöt okozhat!

Meggyőződésem, hogy két ember létezik a Föld színén: aki imádja az Ace Venturát, bárhol és bármikor simán tudna idézni is az állati nyomozó filmjeiből, illetve mindenki más, de róluk nyilvánvaló okokból inkább ne is beszéljünk.

A vígjátékok történetének egyik legnagyobb hatású filmalkotása, ami amellett, hogy tökéletesen vitte tovább Leslie Nielsen örökségét, Jim Carrey-t is felrakta a világhírnév felé tartó vonatra. Ezen a vasúton pedig nem volt megállás: az Ace fenomenális első része után egy éven belül jött a Maszk, a Dumb és Dumber, a Mindörökké Batman, és csak ezek után folytatódott az agyalágyult detektív állatkodása.

De mégis, hiába Carrey fantasztikus és kifejezetten bőséges életútja, a gumiarcú ember Venturával volt a legnagyobb csúcson. Mivel ezt a különösen magasra rakott lécet később maga a színész sem tudta megugrani, gondolhatnánk, hogy az Ace őrületét nem lehet már tovább fokozni – pedig nagyon tévednénk.

Van ugyanis egy furcsa szerzet a YouTube-on, egy eli_handle_b․wav nevű felhasználó, aki egészen elborult ötletekkel áll elő szinte minden egyes hónapban. Ő volt ugyanis az, aki Indiana Jonest az Elden Ringbe, Leslie Nielsen Csupasz pisztoly című zsenijét a Detroit: Become Humanba, a karácsony kötelező kellékének számító Reszkessetek betörőket a Resident Evil Village-be ültette.

Az eli-féle crossovert pedig Ace Ventura sem úszta meg, aki előbb a Cyberpunk, most pedig a CD Projekt RED egy másik klasszikusának, a The Witcher 3 NPC-it zsibbasztja.

A végeredmény pedig egy röhögőgörcstől bepisilős videó lett, amit nyilvánvalóan mindenkinek látnia KELL:

Így a Cyberpunk:

Így pedig a The Witcher:

Ezt is olvasd el:

Brutális évzárás – Íme az összes film és sorozat, ami decemberben jön a Netflixre

 

×