A Netflix decemberben is bőségesen kitesz magáért, ami nemcsak tartalmi mennyiségben, de minőségben is kiválóan zárja az idei esztendőt.

Az év végéhez közeledve sem lazázik a Netflix, ami decemberben is őrületes mennyiségű néznivalóval látja el az előfizetőit.

Megannyi karácsonyi filmet lehet majd betárazni az ünnepekre, míg a szilveszter estét-éjszakát rekeszizom edzéssel felérő stand-upokkal dobják fel. De lesznek magyar filmek is, mint az „El a kezekkel a papámtól!” című meseszerű gyerektörténet, vagy Fabricius Gábor „Eltörölni Frankot” című társadalmi drámája, esetleg röhöghetünk egy jót az „Űrpiknik” sci-fi vígjátékon.

2022 utolsó napjait viszont még jobban megnyomja a streaming szolgáltató, amikor is felkerül a kínálatba a legújabb Vaják-történet, a több mint ezer évvel a legendás Ríviai Geralt kalandozása előtt játszódó, a vajákok születését bemutató „A vér eredete”. A főszerepben közel sem mellesleg a zseniális Michelle Yeoh, aki legutóbb a „Minden, mindenhol, mindenkor” sci-fi akció-kaland-vígjátékkal hódította meg a világot, zsebelt be számos elismerést.

Érdemes lesz viszont odafigyelni Robert Downey Jr. által a saját édesapjának emléket állító dokumentumfilmre, de folytatódik a sokak kedvencének számító „A nagy pénzrablás” sorozat koreai verziója is a 2. évaddal, a videojátékok szerelmesei pedig a legújabb Dragon Age kalandnak örvendhetnek.

Illetve érdemes lehet Guillermo Del Toro Pinokkió adaptációjára is odafigyelni, mivel a Tom Hanks-féle rettenetnél a horror nagymestere egészen biztosan emlékezetesebbet fog mutatni. Ja, és majd elfelejtettem a meglepően jó Daniel Craiges krimit, a Tőrbe ejtve második részét, amiben olyan színészóriások remeghetnek meg a detektív árnyékában, mint Edward Norton, Jessica Henwick, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Ethan Hawke, és Dave Bautista.

Szóval bőséggel lesz miért decemberre is jegyet váltani a Netflixre! Íme a teljes havi kínálat, a filmek és sorozatok címére böködve pedig azonnal a Netflixes profiljukra jutsz, ahol pikk-pakk a saját listához lehet őket adogatni:

DECEMBER 1.

 

DECEMBER 2.

 

DECEMBER 3.

DECEMBER 5.

DECEMBER 6.

 

DECEMBER 7.

DECEMBER 8.

 

DECEMBER 9.

 

DECEMBER 13.

 

DECEMBER 14.

DECEMBER 15. 

 

DECEMBER 16. 

 

DECEMBER 20.

DECEMBER 21.

 

DECEMBER 22.

DECEMBER 23.

 

DECEMBER 25.

 

DECEMBER 26. 

DECEMBER 27.

DECEMBER 28.

 

DECEMBER 29.

DECEMBER 30.

 

DECEMBER 31.

Szintén decemberben érkezik, de premierdátumot egyelőre még nem kapott a David Letterman interjúja Volodimir Zelenszkijjel, azaz a Ukrajna elnökével. Ha valaki tehát meg szeretné majd nézni a beszélgetést, az mindenképp állítson be hozzá emlékeztetőt a Netflix alkalmazásában.

Sajnos azonban nem csak érkezők akadnak, a szolgáltató ugyanis számos sikertelen sorozatnak adta ki az útját:

2022-es kaszák: Az összes Netflix-sorozat, ami már sosem kap folytatást

 

×