Az első igazi, közös Modern Warfare III és Warzone szezon előtt sem maradnak üres kézzel a Call of Duty játékosok. Ajándékban nem lesz hiány.

2023.11.14. – A Modern Warfare III megérkezett, ám a Warzone megújulására még várni kell néhány hetet. Jelenleg egy köztes időszakban pihennek a játékok, hiszen az első hivatalos szezon is csak december elején startol el. Ezért lehet az, hogy a Call of Duty: Modern Warfare III Vault változatának megrendelői még nem kapták meg a Blackcell belépőt és az ajándékok nagy részét. Aggodalomra azonban semmi ok, december elején ezek is élesednek majd. A fejlesztők csak szimplán nem akarták ellőni ezeket a jelenlegi időszakra.

Nem a Call of Duty-ról beszélnénk azonban, ha az elkövetkezendő hetekben tartalom nélkül hagynák a játékosokat. A rajongók mindig örülnek az ingyenes ajándékoknak, szinte minden szezonra jut is valami. Félszezon ide vagy oda, ez most sem marad el. A fejlesztők nem is olyan rég bejelentették, hogy a hét közepén egy új esemény veszi kezdetét a Call of Duty játékokban. Nem csak a Modern Warfare III rajongók örülhetnek, hiszen Warzone módban is teljesíthetőek lesznek a feladatok.

Ezekre a Call of Duty ajándékokra érdemes készülni

Call of Duty ajándékok

Call of Duty ajándékok

A Modern Warfare III és Warzone első közös eseménye, a True Legends event november 15-én,  szerda este veszi kezdetét. Nem árt azonban sietni, hiszen mindössze hét nap lesz az ajándékok megszerzésére. Jó hír azonban, hogy nem kell extra feladatokra számítani. Mindössze játszani kell, a szerzett XP függvényében adja a jutalmakat a játék. Gyakorlatilag egy mini, ingyenes Battle Pass-ra érdemes készülni. A tárgyak listája sem ismeretlen egy ideje, az alábbi ajándékokat húzhatják be a játékosok:

  1. Emblematic (Sticker)
  2. 30 Minute Double Player XP Token
  3. Always Forward (Large Decal)
  4. 45 Minute Double Weapon XP Token
  5. Got Your Back (Weapon Charm)
  6. Stacked (Large Decal)
  7. Anthem (Emblem)
  8. Flanked (Calling Card)
  9. 60 Minute Double Battle Pass XP Token
  10. Brave Stripes (Weapon Camo)

November utolsó napjaiban már nem sok friss tartalomra lehet számítani. A fejlesztők a december ötödikei átállást készítik elő, remélhetőleg az elkövetkezendő napokban több információt is megosztanak erről.

Világbajnok funkciót kapott az új PS5 Slim cserélhető lemezolvasója

×