Vasárnap este hivatalosan is bemutatta a Rainbow Six Siege új szezonját a Ubisoft. Ezúttal sem maradunk új Operator nélkül.

2023.11.13. – A Rainbow Six Siege fejlesztői már jó előre bejelentették, hogy november 12-én nagy leleplezésre készülnek. Ahogy azt sejteni lehetett, a Year 8 Season 4 került bemutatásra. Az Operation Deep Freeze több újdonságot is magával hoz majd, korábban az új pályára is vethettünk pillantást. Ilyenkor azonban a legfontosabb dolog az új Operator lehet a legtöbb játékos számára. Azt már februárban megtudhattuk, hogy portugál származásra érdemes készülnünk, ám ez az év nem bővelkedett leakekben. Ennek köszönhetően a szokásosnál nagyobb lelkesedés övezte a bemutatót. A Rainbow Six Siege piacterének külön bejegyzést is szentelnünk, érdemes elolvasni, ha érdekelnek a skinek.

Nézzük is, hogy mi tud a Rainbow Six Siege új Operatora

Tulajdonságait tekintve az Operator egy two-speed, two-health karakter. Tubarão-t a MPX Submachine Gun és a AR-15.50 Assault Rifle párosával vértezte fel a fejlesztői gárda. A Secondary fegyver pedig a népszerű P226 MK 25 Hand Gun lett. A másodlagos gadgeteket tekintve C4-re és Proximity Alarmokra számíthatunk. Ezúttal új fegyver tehát nem érkezett, remélhetőleg a következő évben azoknak sem leszünk híján.

A gadget

 

Tubarão Gadgetje a Zoto Canister nevet viseli magát. Az eszköz akkor aktiválódik, amint a falhoz, a mennyezethez vagy a padlóhoz rögzül. A portugál védőnek négy Zoto Canistere van, melyek hatása 12 másodpercig tart. A Zoto Canister fő funkciója a megerősített falak és nyílások „befagyasztása”. A szerkentyű egyszerre akár két megerősített falat is le tud fedni, ami jól jöhet az olyan pályákon, mint a Consulate (Garage), Clubhouse (CCTV, Jacuzzi Walls), vagy Chalet (Garage). A Canister azonban más tulajdonsággal is rendelkezik, a fagyasztást szó szerint kell érteni, mely lelassítja az ellenfél támadásait és elpusztítja vagy ideiglenesen kikapcsolja az ellenfelek eszközeit. Ebből egy kis ízelítőt láthatunk a fenti videóban is.

November 13-án, hétfő délután megérkezett tesztszerverre a Y8S4-es verzió, nagy eséllyel 2-3 héten belül el is startolhat az új szezon. 

Végre elpasszolhatod a skineket is: jön a Rainbow Six Siege piactér

 

×