Jövő héten szinte mindent megtudhatunk a Rainbow Six Siege Year 8 Season 4-gyel kapcsolatban. A hétre is jutott azért valami.

2023.11.07. – A Rainbow Six Siege fejlesztői az adott év indulása előtt részletes tájékoztatót adnak az érkező tartalmakról. Sok esetben aztán ez a roadmap változik szezon felénél, ám a fő pontokat azért igyekeznek betartani a fejlesztők. A Rainbow Six Siege-hez hasonló, taktikai FPS játékokban három fontos tényező alakítja a játékot. Egyrészt az Operatorok és azok tulajdonságai, másrészt a fegyverek, harmadrészt pedig nem mehetünk el az összecsapásoknak otthont adó helyszínek mellett sem.

A fejlesztők világossá tették már a 2023-as év elején, hogy mapok terén két fontos változásra számíthatnak a R6S játékosok. A Consulate pálya átdolgozása borítékolható volt, erre már a hetedik évben is utaltak jelek a fájlokban. Az szintén nem volt titok, hogy valamikor a harmadik és negyedik szezon során egy teljesen új helyszín is bővíti a játék nem túl szerény felhozatalát. Az elmúlt napokban ismételten beindult a Rainbow Six Siege marketing hadjárata, melynek köszönhetően már némi ízelítőt is kaphattunk az érkező pályáról.

Így néz ki az új Rainbow Six Siege pálya, Lair

A fenti, bő egy perces videóban megismerhetjük a pálya felépítését és néhány kiemelt helyszínt is. A teljes leleplezésre sem kell már sokat várnunk, november 12-én, az esti órákban kerül erre majd sor. Az első vélemények kifejezetten pozitívak a Twitter bejegyzés alatt, remélhetőleg élesben is jelesre vizsgázik majd a map.

Lairen kívül készülhetünk még a Shield mechanikák átdolgozására és egy Defender AI playlistre. Ezen kívül pedig a Frag gránátok viselkedése is átalakulhat. Az új Operator Portugáliából érkezik majd a szerverekre, nagy eséllyel vele is részletesen megismerkedhetünk a fentebb részletezett időpontban. A fejlesztők azt is elárulták, hogy Year 9-től új feltételeket szabnak a Ranked játékmóddal kapcsolatban. Izgalmas időszaknak néznek elébe a R6S játékosok, az már biztos.

Olyan AI kerülhet a GTA VI-ba, ami miatt nem mindegy, hogy mit csinálsz

 

×