A két franchise közötti együttműködés ezúttal várhatóan csak egy Stranger Things skint tartogat, de az nem akárki lesz – íme!

2023.11.05. – Néhány évvel az első együttműködés után – amikor Hopper seriff és a Demogorgon alakját tudtuk magunkra ölteni – ismét lesz Stranger Things x Fortnite crossover. A hírt egy meglehetősen hitelesnek tűnő videó kíséretében iFireMonkey szivárogtatta ki, az X-en. Ránézésre aligha lehet vitatni, hogy ez az együttműködés valóban megtörténik.

Forrás: Dot Esports

A megjelenő skin pedig annak ellenére nagyon lelkesítő, hogy nem lesz társa a Fortnite-ban:

egyedül Tízi, vagyis Eleven jelenik majd meg.

Millie Bobby Brown figurája a harmadik szériában látott retro öltözékkel: kantáros nadrággal, színes inggel, sárga hajgumival összefogott hajjal jelenik meg a Fortnite karakter menüjében, de választható lesz Tízi negyedik szériában látott kopaszra nyírt, laboratóriumi öltözékbe bújtatott alakja is. A skin felszerelését persze szintén variálhatjuk: változatos hátizsákok állnak majd rendelkezésre, meg persze többféle fegyver. Utóbbiak között ott lesz Steve Harrigton The Walking Deadre hajazó, átszögelt baseball ütője és Eddie Munson sajátos lándzsája.

A Fortnite a Fortnite OG-nek köszönhetően hatalmas fellendülés közepén van, amelynek köszönhetően a játék eredeti pályái és fegyverei korlátozott ideig visszatérnek. Összességében a Fortnite OG várhatóan a következő egy hónapig lesz jelen, és ez idő alatt folyamatosan kap új frissítéseket. Érdeklődve várjuk, hogy ennek keretében jelenik-e meg a crossover, vagy a sorozat utolsó évadának promótálására tartogatják.

A Stranger Things 5. évadjához meg már nagyon hozzáfognának az alkotók:

Ezzel „az első Season 5” videóval poénkodnak a Stranger Things írói

×