Fontos nyomokra bukkant egy adatbányász arról, hogy a Bloodborne sztoriját filmre viszi a Sony. Állítólag már producer és író is van.

2023.11.05. – A Bloodborne 2-t talán sosem gyártja le a Sony, de egy Bloodborne filmet a jelek szerint igen.
Egy új leak szerint a Sony Pictures már munkához is látott, hogy adaptálja a démoni sztorit. A projekthez az iparági bennfentes, Daniel Richtman szerint nagyon rutinos filmeseket sikerült megnyerni.

Forrás: FromSoftware

A forrás azt állítja, Lorenzo Di Bonaventura producer és Darren Lemke forgatókönyvíró már rá is van állítva a Bloodborne projektre – írja a ComicBook. Előbbi olyan produkciókon dolgozott 2005 óta tartó pályafutása alatt, mint több Transformers- és G.I. Joe-film vagy a DOOM és a Dead Rising adaptációja, míg utóbbi nevéhez a Shazam!, a Gemini Man, a The Wheel of Time, a Goosebumps, a Shrek Forever After, a Jack the Giant Slayer, a The Parts You Lose és a Turbo köthető. Ütős referenciák, na!

Rendezőről és szereposztásról viszont egyelőre nincs hír.

A szivárogtatást – lévén eddig nem cáfolta és nem is erősítette meg a Sony – érdemes egészséges kételkedéssel fogadni. Richtman mindenesetre egy olyan hozzá került dokumentumra hivatkozva árulkodott a készülő Bloodborne filmről, ami már leírja, hogy az adaptáció „a PlayStation azonos című játékán alapul”, így „a játékos vadász karakterét követi végig Yharnam lepusztult gótikus, viktoriánus ihletésű városán, amelynek lakói egy vérrel terjedő fertőzéstől szörnyűséges bestiákká változtak”. A főhős a játék sztorijának megfelelően a járvány forrását keresi, de a nyomok követését némileg megnehezítik az életére törő szörnyek.

Mivel a leak forrása általában elég megbízható jelentésekkel rukkol elő, okkal bízunk benne, hogy a projekt valóban beröffen. Ha így is van, rendező és szereplőgárda nélkül a fejlesztés elég korai fázisában lehet. Ha hivatalos bejelentés is jön az ügyben, visszatérünk a Bloodborne mozi témájához.

Addig erre is várunk, komoly lelkesedéssel:

Szintet lép a rettegés – Unreal Engine 5-ben készül a Bloodborne REMAKE

×