Az Xbox Free Play Days ismét visszatért, így az Xbox Game Pass Ultimate és Core előfizetéssel rendelkezők négy játékot játszhatnak ingyen ezen a hétvégén.

2023.11.04. – Nagyon reméljük, hogy nem szólunk későn azoknak, akik nagyon szeretik a Dragon Ball animét. Ahogy minden hétvégén, az Xbox ezúttal is ingyen tesz elérhetővé játékokat a szolgáltatásaiban az Xbox Free Play Days keretein belül. Ez a hétvége pedig azért különleges, mert a 4 játék közül 3 is Dragon Ball cím. A játékok az Xbox Game Pass Ultimate és Core előfizetéssel egészen november 6, hétfőig játszhatók teljesen ingyen.

Ráadásul a három DB cím mellett ott van a Deep Rock Galactic is, ami a múlt heti Free Play Days játékai közt is ott volt, de még november 9-ig játszható.

Xbox Free Play Days játékok (november 2. és november 6. között)

  • Dragon Ball: The Breakers
  • Dragon Ball Xenoverse 2
  • Dragon Ball FighterZ
  • Deep Rock Galactic (november 9-ig ingyenesen játszható)

Mindhárom DB játék többször szerepelt már korábban a Free Play Days-en, így ha korábban játszottál valamelyikkel, és kipipáltál egy-két achievementet, most itt az ideje, hogy szerezz még néhányat. A becslések szerint a DB: Breakers és a FighterZ 80 és 100 óra között lesz teljesíthető. A FighterZ egykor Game Pass cím volt, így lehetséges, hogy már elég sokat haladtál benne. A Xenoverse 2 esetében a becslések szerint 60-80 órát kell várni a befejezésre, míg a Deep Rock Galatic, ami az Ultimate tagok számára már a Game Passban is benne van, 300 és 500 óra között lesz. Szóval nem ezen a hétvégén fogod befejezni.

Jó hétvégét és jó szórakozást a játékokhoz!

Ezt láttad már?

Itt a nézőhánytató bohóchorror 3. részének előzetese

×