A Riot Games saját magát buktathatta le az egyik új Valorant videóban. A közösség pillanatok alatt lementette az azóta törölt anyagokat.

2023.10.26. – A Valorant FPS játékkal legelőször 2019-ben ismerkedhetett meg jobban a közösség, ám akkor még Project A néven. Aztán 2020 áprilisában el is startolt a zárt béta időszak, melyre Twitch dropokkal lehetett bejutni. 2020 nyarán végül elstartolt az 1.0-ás változat, azóta pedig folyamatosan fejlődik a játék. Rengeteg új pálya és több új ügynök is színesíti a felhozatalt, ahogy a kozmetikai tárgyakból sincs hiány. Sokan talán azóta sem tudják, hogy már 2014-ben elkezdte a Riot Games a fejlesztést, az ötletet pedig egyértelműen a Counter-Strike széria adta.

A játék sokak szerint kifejezetten kiegyensúlyozott fegyverfelhozatallal rendelkezik. Minden kategóriában találhatunk ütős választásokat, legyen szó pisztolyokról, AR-ekről, shotgunokról vagy épp SMG-kről. Ezek értékeit folyamatosan alakítják a fejlesztők, hogy garantáltan ne kerülhessen egyik sem túlzott erőfölénybe a többihez képest. Az azonban vitathatatlan, hogy a 2019-es bemutatás óta új játékszer nem érkezett a Valorant szerveire. Úgy tűnik, hogy közel négy év után azonban ez megváltozhat, a Riot Games nagy eséllyel saját magát buktatta le.

Egy új Sniper érkezhet egy jövőbeli Valorant frissítéssel

A Riot Games a bilibili közösségi oldalra töltött fel több videót. Az éles szemű játékosok hamar kiszúrták, hogy valami bizony nem stimmel a vásárlási menüben. A Sniper kategóriában a korábbi Operator és Marshal mellett egy új játékszer is felbukkant. Az új Sniper az Outlaw nevet viseli majd magán és jelen pillanatban 2400 kredites árat határoztak meg a programozók.

A Valorant fejlesztői egyelőre nem szólaltak meg a szivárgással kapcsolatban, illetve jelenleg a fegyver értékeit sem tudhatjuk. A közösség minden esetre tűkön ülve várja a hivatalos leleplezést, hiszen a játék történetében még új fegyver ékezésére nem volt példa. Nagy eséllyel a jövő héten érkező új frissítés után már több információ is napvilágra kerülhet.

Alap Valorant mechanikát alakít át a Riot – Így működik az új füst

×