A Riot Games a tegnapi fájlok alapján ismét egy Valorant pálya átdolgozásán dolgozik. Ezúttal Lotus a kiválasztott, mely lassan 10 hónapja velünk van.

2023.09.20. – A Riot Games 2022 decemberének elején megosztotta a játékosokkal, hogy Bind és Breeze távozik a mappoolból. Azt lehetett tudni, hogy Split visszatér január közepén, ám a matek azt diktálta, hogy egy új pályának is érkeznie kell. A leakek is ezt erősítették, ám a Valorant fejlesztői akkor még csak finoman csepegtették az információkat. Aztán január első napjaira nem sok kérdés maradt már. Az Episode 6 beköszöntével megérkezett Lotus is, mely közel 10 hónapja erősíti a játék felhozatalát. A fogadtatása kifejezetten vegyes volt, sokan a mai napig utálják a helyszínt.

Lotus - Valorant

Lotus – Valorant

A Valorant fejlesztői azonban mindig figyelnek a közösség visszajelzéseire. Nem is olyan rég Breeze kapott némi ráncfelvarrást, ám úgy tűnik, hogy nem csak az a pálya alakul át idén. A tegnapi, v7.06-os frissítésben több fájlváltoztatás is azt vezette elő, hogy bizony Lotus sem marad sokáig a régi. A Riot Games hivatalosan ezt még nem erősítette meg, ám nagy eséllyel még egy ideig nem is fogják. A játékfájlok azonban sosem hazudnak, így ValorLeaks és Dad Flox interaktív formában mutatta be az újdonságokat.

Így alakul át a Valorant pályája, Lotus

A fenti videóban körbejárhatjuk a megváltozott Lotust. A piros elemek takarják a jövőben érkező változásokat. Természetesen a Valorant fejlesztői ezeket még módosíthatják, ám átfogó képet kaptunk arról, hogy nagyjából mire érdemes felkészülni.

Szintén többet tudhattunk meg az érkező Valorant csomagról is. Az Intergrade csomag 3500 VP-t kóstál majd, így nem a drága skinek táborát erősíti. Az egyes fegyverekért 875 VP-t kér el a Riot Games, míg a Melee 1750 VP-be kerül majd. Nagy eséllyel már szerda estétől meg is vásárolhatják a játékosok.

Nincs több boostolás – Ezt tartogatja az új Valorant frissítés

×