A korábbi híresztelésekkel ellentétben csak most élesedett a boost elleni védelem Valorant szerverein. Remélhetőleg igazságosabb meccseket eredményez majd.

2023.09.19.– A Valorant fejlesztői a nyár végén kifejezetten tartalmas frissítést szállítottak. Volt már olyan szezonkezdésünk, amikor sem új ügynök, sem pedig pálya nem érkezett, ráadásul az újdonságok száma is kevés volt. Nos, ezúttal erről egyáltalán nincs szó, gyakorlatilag mindenen alakítottak a Riot Games fejlesztői. Olyannyira, hogy az első napok, hetek az új meta megtalálásáról szólhatnak akár a kezdő, akár a profi játékosoknak.

Valorant Boostolás

Több mint 11 Valorant ügynököt érintettek a változások, melyek leginkább gyengítéseknek tekinthetőek. Hol az ultimate aktiválásához szükséges pontok/orbok számát növelte a fejlesztői gárda, hol pedig konkrét képességeken alakítottak. A Jett rajongók ezúttal ismételten szomorkodhatnak, hiszen több szinten is gyengítették sokak kedvencét. Aztán persze az új pályáról sem szabad elfeledkeznünk. Sunset a kisebb mapok táborát erősíti, a Riot Games a nyers gunplay-re összpontosított. Ennek köszönhetően nincsenek extra mechanikák a friss helyszínen, tényleg csak a pontos célzásban bízhatnak a Valorant rajongók.

Ennyi volt a boostolás Valorantban

A korábbi híresztelések ellenére a 7.05-ös frissítés nem hozta el a boostolás megszüntetését. Szerencsére a soron következő, 7.06-ös frissítést követően az Ascendant rangot (vagy afelettit) elért játékosok mostantól csak Platinum vagy jobb játékosokat hívhatnak be a lobby-ba. A Valorant fejlesztői ezzel szabnának gátat a fizetős és ingyenes boosting szolgáltatásoknak. Természetesen ez csak Competitive játékmódra lesz igaz, Unrated továbbra is gondtalanul pöröghet majd. Új Bundle nélkül sem maradunk, ezúttal egy keleti ihletésű csomag érkezik majd a játékba:

A fejlesztők azt is kiemelték, hogy a szezon közepén érkezik majd további fejlesztés is, mely gyorsabb betöltési időket biztosít a játékosok számára. A frissítés magyar idő szerint szerda 09:00 órakor ér véget az európai szervereken. A fenti változások azonnal élesednek.

Kiderült: Ekkor jelenik meg az újgenerációs Xbox, ami a Seriest váltja

×