Egy Pokémon GO játékos játékon belüli giftet kapott egy olyan helyről, amire a legkevésvbé számított. Állítólag Észak-Koreából érkezett.

2023.10.25. – A Pokémon Go tulajdonképpen a legjobb mobiljáték, ha a mozgásra ösztönző játékokról beszélünk. A Niantic játéka a közkedvelt japán zsebszörny franchise kedvelőit arra ösztönzi, hogy mozduljanak ki és fedezzék fel a körülöttük lévő világot. Ehhez persze a játék rengeteg ösztönzést ad, a Pokémon-vadászaton túl például vannak közösségi napok, versenyek, találkozók, különleges események. A játékban számos szörnyecske viszont kizárólag bizonyos régiókban található meg, ami segít abban is, hogy a játékosok a világ minden táján élő playerrel barátkozzanak. Egy játékos nemrég a Pokémon GO egyik legkevésbé felfedezett területéről kapott ajándékot.

Bár játék a világ egyik legnépszerűbb mobiljátéka, a játék egyelőre nem jelent meg Észak-Koreában. Az ország elszigetelődése miatt ez persze több játékra is igaz, ahogy a Pokémon GO-ra is. Most valaki arról számolt be, hogy egy külső szoftver segítségével valószínűleg el tudják érni a PokeStopokat az országban. Valaki a jelek szerint giftet is kapott az elszigetelt országból.

A Redditen Temporary-Grade8914 szokatlan ajándékát meg is osztotta. Ez két rejtélyes észak-koreai PokeStopot mutat be, a Jonchon városában található „Buddha in NorthKorea” spotot és egy másikat Hamhungban. A játékos persze azt állítja, hogy nem biztos, hogy ez a gift valóban egy Észak-Koreában élő játékostól származik, lehet, hogy csak szoftverekkel érték el a helyszíneket.

PoGo gifts from North Korea😍
byu/Temporary-Grade8914 inpokemongo

Pokémon Go helyek

Bár Észak-Korea az egyik legritkább Pokémon GO helyszín a világon, a játékosok számos más egzotikus helyet is felfedeztek már. Valaki az év elején mutatta meg, hogy az Antarktiszon található amerikai tudományos állomáson is tudott játszani. Mások olyan helyeken találtak PokeStopokat, mint a Spongyabob Kockanadrág postaláda New Yorkban.

A Pokémon GO azon kezdeményezése, hogy a játékosok felfedezzék a világot, a játék egyik legújabb funkciójával nagy lendületet kaphat. A Niantic nemrég bemutatta a Party Play-t, amivel akár három barátunkkal is összeállhatunk. Te még játszol Pokémon GO-val?

Ezt láttad?

Félelmetes horrorjáték akció indult – Több száz remek játékot rámolhatsz be olcsóbban

×