Több száz horrorjátékra csaphatunk le az eredeti árának töredékéért csupán, de érdemes sietni, a félelmetes akció ugyanis nem tart örökké.

2023.10.24. – A játékosok számára az ünnepnapok duplán várósak: egyrészt húsvétkor, Mindenszentekkor/Halloweenkor, illetve karácsonykor a munkaszüneti napokkal plusz játékidőt kapunk, másrészt pedig, mivel ezek a nyugati világban is ünnepelt események, a különböző platformokon is elindulnak a tematikus akciózások. Szóval nem csak az éppen nyúzott játékra jut több időnk, de a hosszú hétvégékre is áron alul betárazhatunk magunknak.

Ha viszont te is olyan vagy mint én, és téged is el tud ragadni a hangulat, akkor sokszor alkalomhoz illő játékot választasz. Nálam például a karácsony egy ilyen időszak, amikor minduntlan előveszem a The Division legelső részét, hogy a hólepte, karácsonyi gúnyába bújtatott New York utcáit mint egy jótündér szabadítsam fel a rosszarcúak uralma alól. Jó kis elfoglaltság, pláne, hogy a budapesti ablakomon kipillantva csak el-elvétve kakaózhatok egy kiadós havazás látványán.

De sokan hasonlóképp érezhetik magukat a Halloween és a Mindenszentek közeledtével, amikor keresve sem találnánk jobb alkalmat egy fosatós horrorjátékhoz. Ezt az időt valószínűleg a Dead Space 2023-as remake-jének pótlásával fogom tölteni – ami éppenséggel most kerül be a Game Pass Ultimate kínálatába, de ha te még nem döntötted el, hogy min fogsz rettegni a halottak ünnepén, akkor ebben nyújt most segítő kezet a Fanatical.

A népszerű boltban ugyanis egy gigantikus horrorjáték akció indult, amelyben nem csak régebbi és közelmúltbéli, hanem újabb címeket is olcsóbbá tettek. A több száz hirtelen jóárasított horror között pedig egészen biztosan mindenki megtalálja a magának tetszőt, legyen az pótlásra váró kult-klasszikus, egy indie gyöngyszem, vagy egy frissebb AAA-s kiválóság.

Viszont érdemes résen lenni, ugyanis nem mindegyik horrorjáték lett kihagyhatatlanul olcsó, sőt, akad olyan is, amit előtte is, és valószínűleg az akció után is be lehet szerezni ennél jóval olcsóbban. Ugyanakkor nem voltam rest kigyűjteni néhányat a legjobb ajánlatokból, melyekkel egészen biztosan nem nyúlunk félre – sem árban, sem pedig a horrorélményben:

A teljes akciót a Fanatical boltjában lehet átnyálazni még egészen egy héten keresztül.

De erről sem érdemes lemaradnod:

25 szuperszórakoztató játékkal játszhatsz teljesen ingyen, egyetlen peták elköltése nélkül

×