A Warzone fejlesztői nem várnak ki novemberig az új nerfekkel. Ismét hozzányúltak a fegyverekhez, remek kérdés, hogy mennyire elég ez.

2023.10.23. – Nem olyan rég, október közepén érintettük a Warzone egyik fegyverét és az egyik, fizetős Bundle tartalmát. A DOOM ihlette csomagban központi szerepet kapott a Lockwood 300, mely gyakorlatilag egyetlen egy kattintással eltüntette az embereket a szerverekről. Már lassan egy hónapja hete uralja a listákat, sokan úgy gondolták, hogy a Reloaded frissítésig nem is fog érdemi nerfet kapni. Nagy eséllyel a fejlesztőkhöz is elértek ezek a panaszok, hiszen hétfő este újabb gyengítéseket, erősítéseket jelentettek be a Warzone fegyverekkel kapcsolatban. Ahogy az lenni szokott, a meta fegyverek megkapták a kötelező nerfeket, köztük a Lockwood 300-zal, de néhány játékszer erősebb lehet, mint valaha.

Warzone

Ezek a Warzone fegyverek változtak


A listát ezúttal is a Warzone fegyverek nagy ismerőjének, WarzoneLoadoutnak köszönhetjük. Két kategóriára osztotta fel a fegyvereket. Az első kategóriába az egyértelmű nerfek, míg a másodikba a megerősített fegyverek kerültek. Klasszikus értelemben vett, semleges balanszolás ezúttal nem érkezett. Nézzük is ezeket szépen sorban:

Nerfek:

  • M13b
  • Kastov 762
  • Lockwood 300
  • TR-76 Geist

Buffok:

  • Lachmann 556
  • M4

A legtöbb esetben a fegyverek és az egyes kiegészítők sebzése, illetve a Range változott. Ahogy az lenni szokott, pontos értékekkel ezúttal sem szolgáltak a fejlesztők, így az adatbányászokra, Warzone szakértőkre hárul majd ezek kielemzése. Szerencsére a Modern Warfare III már részletes, számosított statisztikákkal is rendelkezik majd, mely jelentősen megkönnyíti a mindennapi játékosok sorsát is. Úgy tűnik, hogy a The Haunted event második felvonása előtt a fenti változtatásokat mindenképp ki akarták adni a fejlesztők. Ezeknek hála gondtalanul folyatódhat majd a Halloween ihlette esemény.

Forrás: COD BLOG / Borító: YT

Még tovább késik a Call of Duty ellenfelének szánt Ubisoft shooter

 

×