A Warzone fejlesztői a kiesett költségeket a kozmetikai tárgyakkal akarják behozni. Nagy eséllyel ismét a pénz dönthet az egyik kérdésben.

2023.10.10. – Szeptember utolsó napjaiban  megérkezett a Call of Duty legújabb frissítése. A Season 6 a Warzone és a Modern Warfare II játékmódok utolsó közös szezonja lehet. Ezt követően már a Modern Warfare III veszi át a főszerepet, decemberben már integrálódik is a BR módba. A fejlesztők éppen ennek előkészítésén dolgoznak a napokban és gyakorlatilag egész októberben. Nem csak a háttérben, de a Warzone-ban is. Egy-két hónapja megállíthatatlanul nerfelik, buffolják a fegyvereket, hogy egészséges egyensúlyt lehessen kialakítani az elkövetkezendő időszakban.

Warzone nerfek és buffok

A Season 5 eleji és Season 5 végi változásokat még érdemben le sem tudta reagálni a közösség, máris nerfek és buffok érkeztek. Úgy tűnik, hogy a fejlesztők több hónapnyi lemaradást akarnak behozni ilyen téren, melynek a következményeit a játékosok szenvedhetik meg. Több, az elmúlt 2-4 hétben ajánlott fegyver akár használhatatlanná válhat, míg a lista aljáról ismét kitörhet néhány SMG, AR, netán BR. Szerencsére WarzoneLoadout ezúttal is a segítségünkre sietett, így a fenti képen pillanatok alatt átláthatjuk, hogy mely játékszereket érintették a változások. Zölddel az erősítéseket, míg pirossal a gyengítéseket olvashatjuk majd le. Hamar kiderült, hogy a Lockwood 300 elképesztő erőre tett szert.

Az egyik fizetős csomag miatt nem nerfelik a Warzone shotgunt?

Ennek már bizony két hete, de a Lockwood 300 továbbra is embertelenül szedi áldozatait. Nem titok, hogy a játék legerősebb közelharci fegyveréről beszélhetünk, mely megfelelő távolságból akár EGYETLEN lövéssel is leterít egy 3 plate-es ellenfelet is. 

A játék in-game boltjába hétfő este megérkezett a DOOM csomag. A Bundle szerves részét képezi egy Shotgun Blueprint, mely a fenti fegyverre épít. Szemmel látható, hogy elképesztő pusztításra képes továbbra is. A közösség természetesen egyből a fejlesztőket kezdte el okolni, állításuk szerint Pay-2-Win kategóriába esett így a csomag. Klasszikus értelemben ezt biztosan nem nevezhetjük annak, ám abban lehet igazság, hogy a fegyvert azért nem gyengítik a fejlesztők, mert az eladásokat akarják feljebb tornászni. 

Ezekkel az újdonságokkal készül a Warzone decemberre – Lesz mit szokni

×