Érdemes sietni, ugyanis csak egy rövidke ideig lehet ingyen játszani a Diablo IV-gyel, de ez idő alatt legalább jó sokat.

2023.10.20. – Megérkezett a Diablo IV – Season of Blood, azaz a Blizzard sikerjátékának második nagyobb tartalmi frissítése, amely teljesen új képességekkel, tárgyakkal, world eventekkel, illetve egy izgalmas történettel szögezi a képernyő elé a diablósokat.

A Blizzard háza táján azonban nem ez az egyetlen újdonság: a második szezon kezdetekor még megjelentették a Diablo IV-et a Steamen, ami nagyon hosszú idő után a stúdió második címe, ami a Battle.net kapuin túlra merészkedik (előtte az Overwatch 2 taposta ki az ösvényt), illetve az Activision Blizzard felvásárlása nyomán épp a napokban, október 13-án váltak a Microsoft, úgy pedig az Xbox belős csapatává. Ha pedig már ennyire egybe csúsztak a fontos események, akkor miért is ne ünnepelnék meg mindezt,

szóval a Diablo IV ingyenesen játszhatóvá vált Xbox konzolokon.

 

Sajnálatos, de csak egy „rövidke” buli erejére, nem örökre, elvégre a Game Passos érkeztére is sokat kell még várni. A Diablo IV a Game Pass Core és az Ultimate-tagok számára elérhető Free Play Days keretében vált ingyen játszhatóvá október 19. és október 22. között, ebben az időintervallumban pedig összesen 10 órát tölthetünk el a szörnyektől hemzsegő, ám lootban gazdag Sanctuary-ban.

Ez azért nem kevés, főleg, mert ennyi idő alatt akár a fő történet feléig, vagy komótosabban a negyedéig is eljuthatunk. Persze, ennyi idő egyáltalán nem elég a mélyebb elmerülésben, ugyanakkor bőven elegendő ahhoz, hogy eldöntsük, szeretnénk-e, hogy beszippantson a szörnydöklés. Ha pedig nem szeretnénk kivárni a Game Pass kínálatába való megérkezését (ami sokára lesz), akkor november 1-ig 25%-kal olcsóbban örökre megvásárolhatjuk magunknak – ami azért is előnyös, mert még hosszú-hosszú évekig érkeznek bele a Season of Bloodhoz hasonló újabb tartalmak.

Ezután természetesen onnan folytathatunk mindent, ahol a 10 óra lejártakor abbahagytuk.

Egyébként a Diablo IV mellett még három másik játékra vethetjük rá magunkat a hétvégén: az NBA 2K24-re kosármeccseire, a Lawn Moving Simulator meditatív fűnyírásaira, illetve az Animal Crossing-klón Hoppa Life-ra.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Melyik a jobb? – Az új, vagy a régi PlayStation 5-öt érdemes választani?

×