A Warzone The Haunting eventben egy exploit lehetővé teszi, hogy addig maradjunk Butcher birodalmában, ameddig csak akarnunk.

2023.10.19. – Azt hiszem, mind egyetérthetünk abban, hogy imádjuk a különböző Call of Duty Warzone eventeket és különleges játékmódokat. Egy picit feldobják a hangulatot. Az ilyen játékmódoknak azonban persze megvannak a maga szabályai, és szinte természetes, hogy ezeket mindenki betartja. A csalók persze nem így gondolkodnak és rendre áthágják azokat. Sajnos most azonban csalás sem kell hozzá, a játék ad könnyű győzelmet a játékosoknak.

A dologról persze ismét csak azért teszünk említést, mert nem árt tudni róla azoknak, akik esetleg furcsa dologgal találkoznak játék során. Ha ilyet láttok, nem csalásról, hanem egy játékhibáról van szó.

Warzone – The Haunting

A Warzone Halloween tematikájú játékmódja számos új tartalmat hoz a játékmódba, köztük egy szórakoztató, ám nem igazán könnyű játékmóddal. Az éjszakai hangulat azonban mindenért kárpótol, főleg ha rajongója vagy a horror témának. Arról nem is beszélve, hogy a játékmódban ott van a Diablo ihlette boss, a The Butcher, akivel a játékosok felvehetik a harcot. Van azonban ezzel egy kis gond.

Warzone The Butcher exploit = Free win

Persze a The Butcher kiiktatása mind a Call of Duty-ban, mind a Diablo-ban jutalmakat ad, de néhány játékos felfedezett egy exploitot a bossnál. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen lehessen wint szerezni. Lényege, hogy ha egész meccs alatt a Butcher birodalmában maradsz, akkor easy win lesz a vége.

Ahhoz, hogy megküzdj a Butcherrel, egy teleporttal egy olyan birodalomba kell menned, ami távol van Al Mazrah-tól. Sok Warzone játékos „pokolnak” nevezi. Miután megölted a bosst, visszateleportálsz Al Mazrahba. Ahogy viszont azt a tartalomgyártó, Repullze is felfedezte, hogy ha nem ölöd meg a bosst, és a „pokolban” maradsz, akkor az Al Mazrahban maradt játékosok kör általi halálát simán túléled. WIN!

Ahogy a videóban is látható, nem okoz sebzést a vihar, amíg a Butcher birodalmában vagy. Így amíg nem ölöd meg a bosst, addig maradhatsz ott a meccs alatt, amíg minden más játékos Al Mazrah-ban meghal a kör miatt. Sajnos úgy áll a dolog, hogy az exploit igazságtalan wint ad a játékosoknak. Ha nagy nehézségek árán tehát túléled a meccset, lehet, hogy valaki a másik birodalomból elveszi a győzelmet. Jobb, ha erről tudsz. A Warzone fejlesztők valószínűleg hamarosan javítják ezt az problémát, mivel egyértelműen igazságtalan azokkal szemben, akik Al Mazrah-ban maradtak.

Ezt láttad már?

Ha túl halk vagy túl hangos a videó, imádni fogod a YouTube frissítéseit

×