Igen, a Cougar NxSys Aero úgy döntött, hogy az igazán meleg helyzetekre kínál megoldást azzal, hogy egy konkrét hűtőrendszert épít egy gamer székbe.

2023.1017. – Senkinek nem kell elmagyarázni, hogy egy gamer akkor igazán hard-core gamer, ha gamer széke van. A gamer szék pedig többnyire akkor menő, ha legalább RGB-ben világít, vagy valamilyen ismert videojáték logója díszíti. Most ennél sokkal jobbat mutatunk, ami különösen nyáron lesz igazán hasznos.  A Cougar cég legújabb gamer széke, a NxSys Aero

egy méretes RGB ventilátort tartalmaz, ami úgy hűti a tested, mintha egy proci vagy videokártya lennél.

Gamer szék meleg helyzetekre

Amikor valaki mostanában igazán egyedi, vagy fullos gamer setupot épít, annak már elengedhetetlen része a megfelelő szék is. Aki valóban komolyan veszi a játékot, az az egészségére is jobb ha odafigyel, ebben pedig a megfelelő testtartás nagyon fontos. Komoly problémákat is okozhat a görnyedés. Ehhez egyébként már adtunk tippeket. A Cougar azonban nem csak arra figyelt, hanem arra is, hogy ha melegünk van, lehűtsön minket.

A Cougar tehát egy 200 mm-es RGB ventilátort szerelt új NxSys Aero gamer székbe, ami ebben a hónapban jelenik meg az Egyesült Államokban és Európában. A menő perifériákról ismert vállalat a sajtóközleményében azt írta: a ventilátor keringeti a levegőt a szék körül, a légáramlatot pedig a hátunk felé irányítja.

Persze nem tudjuk, hogy honnan jön az elképzelés, hogyha le vagyunk hűtve, akkor jobban teljesítünk a játékokban. Szeretnék erről egy tudományos véleményt hallani. A mellékelt képek alapján a ventilátor egyébként pont a háttámla közepén található, távolról úgy néz ki, mintha egy hangfal lenne.

A ventilátort egyébként egy power bank táplálja, ami el van rejtve a székben, így nem kell a kábelek miatt aggódni. A ventilátor sebessége és a fények egyedi módon állíthatók. A gamer szék ezen kívül persze kiváló anyagokból készült, mindenhol jól párnázott, prémium PVC bőrt kapott, amit direkt úgy terveztek, hogy légáteresztő legyen.

Ár?

A ventilátoros gamer szék persze sok kérdést felvet, többek között azt is, hogy mennyire fázik meg tőle a hátunk, derekunk? Továbbá, hogy mennyire hasznos télen? Most, hogy beköszöntött a hideg, annyira nem biztos, hogy pörgetném. Bár, kinek mi a jó.

Ugyanakkor nem árt tudni, hogy a Cougar NxSys Aero 449 euróba kerül, ami nagyjából most 173 ezer forint. Bővebben itt olvashatsz róla.

Ezt láttad?

Vérbő Halloween: 10 új horrorfilm és sorozat a Netflix kínálatában

×