Megint nagyon jól fogsz járni az Epic Games Store-ral: a webáruház 15.000 forintot spórol neked a két ingyenes videojátékon.

2023.10.13. – A múlt hét után megint kettesével szórja az ajándékokat az Epic Games Store, szóval csak rajtad múlik, hogy mennyit nyersz a bulin. A jövő héten rajtoló következő akciós időszakban arra megy rá, hogy meghűljön benned a vér. Vészjósló nyomok után matatsz a sötétben az egyik, és visszataszító szörnyek elől menekülsz a másik játékban.

Forrás: Bethesda

Eternal Threads (16+)

Ezt a klausztrofóbb indie játékot valamivel több, mint egy éve adták ki, de most végre megérkezik az Epic Games kínálatába is. A nyomozásra és a fineszességedre masszívan építő kalandjáték ritkaságszámba menő módon rögtön hat fő karaktert kínál fel. Mindegyik játszható, de csak egyesével. Ez a sajátos szemlélet szórakoztató lehetőséget ad a kezedbe. A több idősíkon több döntés alapján haladó cselekményt más-más karakter szemszögéből is végig követheted. Egy kiégett házban kell nyomok után kutatnod, egy eszközzel, ami visszajátssza a helyszín múltját. Ahogy haladsz az idővonalon, a tüzet megelőző események szellem alakban játszódnak le előtted, de manipulálhatod a múltat és a környezetet, hogy megfeleljen a bekövetkező változásoknak, amikről te már tudsz, de a visszajátszásokban felderengő figurák még nem. Ha sikeresen piszkálsz bele a múltba, akár meg is mentheted az áldozatokat.

The Evil Within’ (18+)

Világhírű nyomasztás, egy zseniális túlélő shooter, amiben Sebastian Castellanos nyomozó szerepében kell feltárnod egy brutális tömeggyilkosság sötét hátterét. Az események nyilván kapcsolatban vannak azokkal a szörnyű lényekkel, amelyek a holtak között bolyonganak. Elképzelhetetlen terror jelenik meg a szemeid előtt, miközben végtelenül izgalmas összecsapások és menekülések közepette keresed a felelősöket. Drámai, feszült, nyomasztó és kegyetlen játékot ad vele az Epic Games, szóval tényleg csak akkor vállald be, ha bírod gyomorral az ilyesmit!

Az Eternal Threads először jelenik meg az Epic Games Store-ban, és rögtön ingyenesen (máshol 7800 forint), míg a The Evil Within’-ért 7100 forintot kellene fizetned, ha nem várod ki október 19-ét, amikor is este öttől egy teljes héten át ingyen megszerezhető – és örökre megtartható – lesz.

Addig is ezekre menj rá az Epic Games kínálatában:

27.000 forint helyett INGYEN adnak egy szuperfun kalózos és egy rejtvényfejtős játékot

×