Ennyire elborult sci-fi játék ritkán akad a kezedbe, így ha valamire, akkor erre muszáj lesz lecsapnod az Epic következő ajándékai közül.

2023.09.29. – Hamarosan újabb ajándék landol a könyvtáradban az Epic Games jóvoltából, de ez a jövő héten ingyenessé váló játék különleges. Igen, persze étteremet kell vezetni, de nem akárhol, nem akármilyen vendégeknek. Akiket egyébként jobb lesz válogatott módszerekkel eltenni láb csáp alól.

Godlike Burger

Ez a világ legkeményebb étterem- és kannibálhorror játékainak egyike lenne, ha a Földön játszódna és emberek lennének az áldozatok. De így se lehet semmi az az elborult elme, aki kitalálta. A játékot a Liquid Pug fejlesztette, majd a Daedalic Entertainment adta ki, PC-re és Mac-re. Egy rövid ideig ingyenesen is elérhető lesz az Epic Games áruházában, és ezt a bulit mi nem hagynánk ki a helyedben!

Forrás: Daedalic Entertainment

Ebben a pusztító játékban az a feladatod, hogy gyorséttermet vezess – a galaxis kellős közepén. A Godlike Burger nem akármilyen faloda: a világegyetem legkülönbözőbb szegleteiből vetődnek ide mindenféle válogatott ocsmányságok, és ez az alien vendégkör minden, csak nem kellemes. Még jó, hogy egy sor módszert kapsz a kezedbe, amivel végezhetsz velük. Itt az a dolgod, hogy lecsapd, megmérgezd, csapdába ejtsd, majd hamburgerhúsnak ledaráld és a többieknek feltálald a betérőket. nem bírnak ellenállni a kannibalizmusnak. De jól vigyázz: egy szemtanú sem maradhat életben és legyenek jól átsütve!

Az éttermed csak nappali műszakot visz, és kétféle vendég van: akiből jóféle burger készül és aki hajlandó érte fizetni, hogy megegye. A fagyasztó nem tölti meg magát, szóval helyezz ki csapdákat, mérgezd meg, akit meg kell, vagy ess nekik direktben és harcolj! A lényeg, hogy mindig legyen alapanyag, amiből lassan kikotyvasztod a galaxis legjobb burger menüjét. Az éjszakák se alvásra vannak: ilyenkor a konyhádat, a fegyvereidet és a csapdáidat fejlesztheted.

A Godlike Burger az Epic Games következő héten ingyenessé váló játéka, amit 3890 forint helyett kapsz ajándékba és tarthatsz meg örökre, október 5-e este öttől egy teljes héten át.

Addig is ezekre csapj le:

SIESS! 22.000 forint helyett INGYEN berámolhatsz két fantasztikus játékot

×