Ha imádod az ingyen játékokat, az ádáz kalózokat és a hosszas fejtörés árán megoldható rejtvényeket, akkor már bonthatod is a pezsgőt.

2023.10.12. – Ha szeretsz alapvetően több ezer forintba kóstáló remek játékokat teljesen ingyen berámolni, megveszel a kalózokért és a kiváló fejtörőkért, akkor már bonthatod a behűtött pezsgőt, mert az Epic Games Store ezen a héten duplán megörvendeztet.

Október 12. délutánjától kezdődően ugyanis két egészen remek játékot tesznek mindenki számára ingyenessé, melyeket az epices játéktárunkhoz adva a továbbiakban bármikor és örökké elérhetünk.

Az egyik ajándék a kalózos Blazing Sails, ami másról sem szól, mint a tengeri haramiák közötti állandó csatározásokról. A pajtásokkal összeállva egy teljesen egyedien összetákolt kalózhajó legénységét alakíthatjuk, ami a tengereken-óceánokon hánykolódva vadászik értékes kincsekre, na meg konkurens kalózokra. Kicsit olyan, mint a Sea of Thieves és a Fortnite egyvelege, de előbbinél jóval könnyedebb, tanulhatóbb, de nem kevésbé szórakoztató többjátékos játékmechanikákkal.

A másik ajándék egy dupla csomag lesz: a Q.U.B.E. Ultimate Bundle

amiben a kiváló fejtörőkkel teli játéksorozat mindkét részét megkapjuk, méghozzá alaposan kibővített formában. A pakkban ugyanis megtaláljuk a Q.U.B.E. 10. évfordulós kiadását, ami az alapjáték mellett az összes kiegészítőt, extra pályát és rejtvényt tartalmazza – méghozzá feljavított látványvilággal felturbózva. Ha mindez nem volna elég, akkor megkapjuk még a Q.U.B.E. 2 Deluxe Editiont is, amelyben ugyancsak helyet kapott az összes eddig megjelent kiegészítő tartalom.

Nem mellesleg értékes szajréra rabolhatunk rá ingyen: a Q.U.B.E. Ultimate Bundle ugyanis a Steamen jellemzően 22.800 forintba kerül – most épp akciósan 19.300 forintért vesztegetik, míg a Blazing Sails általában 5700 forint körül kapható. Szóval az Epic ként ingyen osztott játéka összesen 27.000 forintba kerülne, ha máshol épp meg akarnánk őket vásárolni.

Mindkét (pontosabban mindhárom) ingyen játékot az Epic Games Store-on találod egészen október 19-ig, amikor is újabb ajándékok váltják őket.

Mindeközben erről sem érdemes lemaradni:

Ezt a 20 zseniális játékot most teljesen INGYEN kipróbálhatod a Steamen

×