Ekkor csaphatsz le a Dead Island 2 bővítményére, ami tovább tágítja a zombiapokalipszis vérben és belsőségekben tocsogó határait.

2023.10.12. – Őszintén szólva, ez elég bíztatóan indul. A Deep Silver azzal ajánlja a Dead Island 2 hamarosan érkező DLC-jét, hogy „merülj el egy szürreális, pszicho-horror álomvilágban, miközben egy titokzatos szekta után nyomozol Malibuban”. A Haus címre hallgató kiegészítő egy teljesen új történet közepére dob le, egy olyan helyszínre, ahol „egy titokzatos milliárdos techno-death szektája a túlélésért küzd a zombiapokalipszis sűrűjében” – idézi a kiadót a VGC.

Úgy tudni, hogy a DLC több új túlélőeszközt, köztük egy robbanó lövedékeket okádó nyílpuskát és nyolc új képességkártyát vezet be.

A Deep Silver egyébként korábban azt is megerősítette, hogy nem egy, hanem két Dead Island 2 sztori DLC-vel készül a rajongóknak. A Haust a SOLA Festival című kiegészítő követi, várhatóan valamikor 2024 második negyedévében. Mindkettőt a játék 29,99 dolláros (kb. 11 ezer forintos) Expansion Passa fogja tartalmazni.

Forrás: Deep Silver

Az először 2014-ben bejelentett akció-RPG nagyon viharos fejlesztési időszakon ment át, ezért sorozatos késések tarkították az elmúlt bő 8-9 évét, miközben fejlesztők adták egymásnak a kilincset. Mint emlékezetes, a Deep Silver belső stúdiója, a Dambuster 2019-ben vette át a fejlesztést. Ez helyre tette a dolgokat a Dead Island franchise körül és az új játék idén áprilisban napvilágot látott PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és PC-re (az Epic Games Store-on keresztül).

A játék hírnevét a sok késlekedés se tépázta meg: a megjelenéskor felülmúlta a kiadó minden várakozását és három nap alatt egymillió, az első hónapban pedig kétmillió példányt adtak el belőle. Ha még nem vetted meg, itt egy kis ízelítő belőle. Az első sztori DLC 2023. november 2-án jelenik meg.

A Dead Island 2 már magyarul is megy:

Elkészült a Dead Island 2 magyarítása – Innen tudod letölteni

×