Végre kiderül, hogy sikerült-e megugrani az elvárásokat: a Dead Island 2 kilenc évvel a bejelentése után érkezik, így komoly várakozás előzi meg.

Rendesen megváratták azokat a rajongókat, akiket már az első, 2011-es Dead Island beszippantott, mert azóta egy önálló bővítményen, egy spinoffon, egy mobil játékon és egy bukott PC-s multiplayeren kívül nem érkezett más (például folytatás) a franchise-ból.

Forrás: Dambuster Studios

A Dead Island 2 se volt könnyű szülés,

de végre itt van 11 csodálatos perc, amiben meg lehet nézni a hányattatott sorsú, nehezen talpra állított koncepciót. A GameStar emlékeztet: több elképzelést és fejlesztőcsapatot is elfogyasztott a projekt, mire megállapodott a Dambuster Studiosnál és annál az elképzelésnél, hogy könnyed, vicces, filmszerű, véres kalandot csinálnak a játékból. Most már azt is mind láthatjuk, hogy kezdődik:

 

Bár ennyiből teljes egészében még nem látszik, jó tudni, hogy a játék számtalan remek fegyverrel, aprólékosan kidolgozott harcrendszerrel és teljesen élethű zombitrancsírozással igyekszik erősíteni a belé vetett hitet, ami ennyi idő után rá is fér. A Dead Island 2 2023. április 21-én jelenik meg előző és újgenerációs konzolokra (kivéve Switch), valamint PC-re.

Abból pedig, hogy mennyire részletgazdagra sikerült, itt mutattunk többet:

Aprólékos hentelés – Vérbő játékmeneten a Dead Island 2

 

×