A korábbiakhoz képest nagyon eltérő lesz a helyszín és persze a képminőség is – csúcsra jár a brutalitás az új Dead Island gameplay előzetesében.

Olyan elképesztő látványt villantott a hosszú ideje késő, de idén áprilisban már szinte biztosan megjelenő Dead Island 2, hogy alig térünk magunkhoz. A videó alapján az utóbbi évek egyik legrészletgazdagabb játékához van szerencsénk.

Forrás: Dambuster Studios

A Dead Island 2-t – ha minden rendben megy – már évekkel ezelőtt kézbe vehettük volna, hiszen először a 2014-es E3-on jelentették be hivatalosan, hogy elindult a gyártása. Azóta több fejlesztőnek is beletört a bicskája, de a Dambuster Studios megugrani látszik a feladatot: egy minap megjelent, játékmenetet tartalmazó videó tanulsága szerint

ennyire alaposan még senki nem dolgozta ki a zombik darabolását.

 

A PC Guru rátalált egy ennél hosszabb videóra is, amin a FLESH rendszer működésén (a gyakorlatilag tökéletesre csiszolt sebzéseken és csonkolásokon) felül betekintést engednek az alkotók a játékban várható harcmodorba, fegyverkínálatba, helyszínekbe és különböző ellenségekbe is.

 

A Dead Island 2 várhatóan 2023. április 28-án lát napvilágot, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra.

Ez a game jól feladja a leckét az új zombis alkotásoknak:

Nagyon rápörgött a zombikra a Call of Duty gyártója, és ez csak egyet jelenthet…

 

×