Új multiplayer Pac-Man játékot jelentettek be, amiben a játékosok szórakoztató battle royale meccseken mérhetik össze arcade tudásukat.

2023.10.10. – Talán mindenki jól tudja, hogy a Pac-Man az egyik első nagy videojáték-franchise, ami fénykorában, a 80-as években alapdarab volt a játéktermekben. Az azóta eltelt évtizedekben számtalan folytatás, spin-off és remake jelent meg konzolokra is, ám most úgy tűnik, hogy csatlakozik az utóbbi évek őrületéhez.

Maga a sárga figura egyébként az évek alatt feltűnt más játékokban is, mint például a Super Smash Bros.-ban vagy a Fall Guys-ban. Persze saját játék is megjelent, ilyen volt például a multiplayer Pac-Man 99 és a frissített Pac-Man World Re-Pac. Na! Még augusztusban kaptak szárnyra pletykák arról, hogy a Bandai Namco esetleg új játékot mutat be, mivel a cég a franchise-hoz kapcsolódó szabadalmat nyújtott be Új-Zélandon. Nem volt teljesen világos, hogy ez a védjegy egy közelgő játékot jelent, vagy valamilyen egyéb tartalmat, de a rajongók kíváncsian várták, hogy mi várható. Úgy tűnik, hogy valóban készül egy

új Pac-Man játék, amiben a játékosok ádáz battle royale versenyben tehetik próbára tudásukat.

Battle Royale?

A Bandai Namco most olyan játékot jelentett be, ami a tervek szerint 2024 elején jelenik meg. A Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs egy csak online játszható cím, és igen: battle royale. Ez azt jelenti, hogy akár 64 játékos is megmérkőzhet egymással, persze a klasszikus Pac-Man játékmenetben, több pályán keresztül. Minden játékos beléphet az ellenfelek világába, hogy felfalja a szellemeket. Sőt, még a másik játékost is, hogy növelje egyéni Pac-Man avatárját. A pályák a kör előrehaladtával kikerülnek a játékból, a szerencsétlenül járt játékosok, akik az egyikben ragadtak, azzal együtt eltűnnek. Szóval ez egy igen agresszív, pörgős battle royale a Pac-Man világában. Miket ki nem találnak.

 

A Mega Tunnel Battle: Chomp Champs olyan power-upokat is tartalmaz, amiket a játékosok összegyűjthetnek, hogy könnyebben túléljenek. Ilyen lehet például a pajzs, ami megvéd az ellenfelektől, vagy az erőtér, amelyek ellöki tőlünk a szellemeket. Mint már említettük skinekkel lehet testreszabni majd az egyedi Pac-Mant, hogy mindenki máshogy nézzen ki.

A Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs 2024 elején jelenik meg Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Ezt láttad?

BRÉKING: Új PlayStation 5 modelleket jelentett be a Sony

×