Pac-Mant is utolérte a legújabb trend, vagyis az ő „történetéből” is élőszereplős mozi készül.

A videojáték-adaptációk egyre nagyobb divatnak kezdenek örvendeni, legalábbis a filmstúdiók egyre inkább kezdenek rájönni, hogy a játékbiznisz sokkalta nagyobb közönséget fed le, mint ők bármikor valaha. Ez pedig azt jelenti, hogy egy-egy játékból készült film vagy sorozat elképesztő mennyiségű embert lehet képes megmozgatni – bizonyíték erre például az egészen friss Uncharted-mozi.

A felsorolást pedig lehetne folytatni a Sonic-kal is akár, melyek azért lehetnek jó példák, mert úgy voltak képesek tömegeket megmozgatni, hogy egyébként nem nagyon voltak jobbak az átlagos középszernél. Előre persze nem szabad ítéltetni, de egészen valószínű, hogy a frissen bejelentett élőszereplős Pac-Man-mozi is hasonló célt fog szolgálni, ha filmszinházak vásznára kerül.

Jól olvastad: az 1980-as évek leghíresebb sárga zabagépe élőszereplős filmet kap.

A Sonicos párhuzam pedig nem a véletlen műve, a Pac-Man film ötletével ugyanis az azért is felelőssé tehető Chuck Williams rukkolt elő. Ezt pedig azt is jelentheti, hogy a mozi valószínűleg vígjáték lesz, bár ez a karakter jellegéből adódóan egyértelmű is lehetne.

A produkción a The Hollywood Reporter szerint a Wayfarer Studios és a Lightbeam Entertainment közösen dolgozik majd, a produceri feladatok pedig Justin Baldoni, Manu Gargi, Andrew Calof (mindhárom a Wayfarertől), Tim Kwok és Chuck Williams (ketten a Lightbeamtől) között oszlik majd el.

A film még nagyon korai szakaszban tart, ezért a történetéről semmit sem tudni, ahogyan arról is csak elképzeléseink lehetnek, miként fogják a sárga gömbformát élőszereplős környezetbe ültetni úgy, hogy az ne váljon teljesen groteszkké. Pac-Mantől egyébként egyáltalán nem idegen az ilyesféle szórakoztatás, korábban, 1982-ben az ABC-n futott egy rajzolt animációs sorozat a főszereplésével, 2013-ban pedig a Disney XD-n (hazánkban a Megamaxon) tűnt fel Pac-Man és a szellemkaland című két évadot megélt 3D-animációs szériában.

Pac-Mannel ellentétben a kedvenc animációs karaktereink jól néznének ki a valóságban:

Így néznének ki a kedvenc mesehőseid a valóságban – KÉPEK

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×