Két erős esport-csapat, a Cloud9 és a Complexity hatalmasat meneteltek a BLAST Premier: Fall American/European Showdown 2023-on, amit az Unibeten nézhettél.

2023.10.09. – A múlt héten igen komoly CS:GO összecsapásoknak lehettünk szemtanúi, ugyanis október 4 és 8 között két BLAST Premier Fall Showdown 2023 kupa is zajlott. Az Amerikában és Európában is zajló mérkőzéseket élőben nézhetted, magyar kommentárral az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. A verseny legizgalmasabb mérkőzései persze most is visszanézhetők.

Ha ettől függetlenül téged az eredmények, vagy a legjobb pillanatok érdekelnek, akkor érdemes tovább olvasnod. Az elmúlt napokban 16 csapat mérkőzött meg egymással a BLAST Premier Fall Showdown 2023 európai és amerikai csoportjában, aminek tétje nem csak a pénznyeremény volt, hanem a BLAST Premier Fall Finals 2023 kvalifikáció is.

Európa

A BIG és a Cloud9 is nemes egyszerűséggel lőtte be magát döntőbe, szóval gigászi összecsapás volt várható. A Cloud9 annyira összeszedett volt, hogy a szoros meccsek ellenére is 2:0-ás győzelmet aratott az európai színtéren. A BIG csalódott lehet, hogy mind a két pályán elbuktak.

Amerika

Ami az amerikai színteret érinti, a Complexity szintén 2:0-ra verte a Team Liquid csapatát a vasárnapi döntőben. A két pálya aránya 16:4 és 16:2 volt, ami elég nagy alázásnak tűnik a Complexity részéről. A verseny elég komoly leckét mutatott be arról, hogy hol tartanak most ezek az esport csapatok. Egyetlen Liquid játékos sem mutatott érdekeset egyik pályán sem, míg a Complexity összes játékosa igen.

Persze továbbra is kérdés, hogy hogyan alakul át az egész szintér, miután az esportba is belép a Counter-Strike 2. Izgalmas idők jönnek a kompetitív CS szcénában, az biztos. Először is ott van az IEM Sydney 2023, ami október 16-án kezdődik. Ott láthatjuk majd először, hogyan játszanak a profik a CS2-vel, így egy kihagyhatatlan esemény lesz.

Ami a BLAST-ot illeti, a BIG és a Complexity biztosította helyét a BLAST Premier Fall Finals 2023-ban, ami november 22-én kezdődik a koppenhágai Royal Arénában.

Ezt láttad már?

Olyan olcsó, hogy többen játszanak most a legjobb GTA-klónnal, mint a megjelenésekor

×