Máris indul a következő CS:GO összecsapás. A BLAST Premier: Fall European/American Showdown 2023 meccseit az Unibet Magyarország Twitch csatornáján nézheted.

2023.07.11. – Nem is olyan rég, még július végén láthattuk magyar közvetítéssel a BLAST Premier: Fall Groups 2023 meccseit az Unibet Magyarország Twitch csatornáján. Akkor a Team Vitality és a Natus Vincere megnyerte a rájátszás szakaszt, ezzel pedig bejutottak a BLAST Premier őszi döntőjébe. Most ismét megszólalnak a CS:GO fegyverei, hiszen a 2023-as BLAST Premier: Fall European és American Showdown október 4-én indul, és négy napon át tart, október 8-ig.

Nézd a BLAST összes mérkőzését az Unibet Magyarország Twitch-csatornáján!

A tét természetesen ismét hatalmas, hiszen az európai verseny és az amerikai verseny esetében is 67500 dolláros nyereményalap áll rendelkezésre. Október 4 és 8 között tehát sok izgalmas meccs vár. Az Unibet Twitch csatornáján mind az európai és az amerikai meccseket is közvetítjük. Mindkét versenyen 8 csapat méri össze tudását.

BLAST Premier: Fall European Showdown csapatok:

BLAST Premier: Fall American Showdown csapatok:

A verseny mindegyik mérkőzése BO3-ban zajlik majd. Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján minden egyes meccset megnézhetsz majd magyar kommentárral. Rögtön október 4-én, szerdán már várunk téged, egészen október 8-ig. Az európai meccsek délután 3 órakor kezdődnek, rögtön utána pedig közvetítjük az Amerikában zajló mérkőzéseket, 20 órától.

Bővebb információ a BLAST Premier: Fall European Showdownról

Bővebb információ a BLAST Premier: Fall American Showdownról

Na hagyd ki az év legizgalmasabb CS:GO meccseit. Várunk téged az Unibet Magyarország Twitch-csatornáján!

×